ne krije sreću!

Ljubila je poznatog ljepotana pa se razočarala u muškarce, a sada se zaručila za djevojku: "Nadala sam se da će me ona zaprositi"

Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) +5 Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Galerija

Kristen Stewart je od 2019. godine u vezi s Dylan Meyer, a djevojke su se sada zaručile.

Holivudska glumica Kristen Stewart (31) se zaručila!

Pogledaj i ovo Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Stvari se zahuktavaju Nakon što je ostavila zanosnu brinetu, na filmski festival stigla je držeći se za ruke s novom djevojkom

Nakon dvije godine veze pred nju je kleknula scenaristica Dylan Meyer, a glumica se zarukama pohvalila sama.

"Udajemo se, zbilja ćemo to napraviti! Nadala sam se da će me ona zaprositi, a to je i napravila", ispričala Kristen je u radijskoj emisiji The Howard Stern Show, a fotografi su ih nakon toga snimili kako se u New Yorku drže za ruke.

Kristen i Dylan u vezi su od kolovoza 2019. godine, a da su zajedno objavile su nakon što su viđene kako se ljube u New Yorku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dylan Meyer (@spillzdylz)

Kristen je poznata po burnom ljubavnom životu i čestom mijenjaju partnera i partnerica. Bila je u višegodišnjoj vezi s miljenikom ženske publike, glumcem Robertom Pattinsonom, kojeg je upoznala na setu franšize "Sumrak", a nakon toga je javnost saznala za njezinu vezu s oženjenim muškarcem, redateljem Rupertom Sandersom.

Nakon razočaranja i javnog sramoćenja s muškarcima, Kristen se okrenula pripadnicama nježnijeg spola i javno priznala da u životu želi sve probati, a prije Dylan je dvije godine bila u vezi s manekenkom Stellom Maxwell.

Inale, Kristen je ove godine utjelovila pokojnu princezu Dianu u novom biografskom filmu "Spencer".

Film je režirao Pablo Larrain, a radnja se odvija tijekom posljednjih dana braka Diane i Charlesa. Iako film još nije stigao u kina, Kristen je već dobila brojne pohvale to na račun neodoljive sličnosti s princezom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: AFP) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Instagram) Katie Holmes (Foto: Profimedia) +2 Katie Holmes (Foto: Profimedia) Celebrity Poznata slatkica vratila se lošim navikama, to krije od svoje kćeri, no paparazzima nije uspjela pobjeći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene