Početkom tjedna medijima je poput bombe odjeknula vijest kako je vezi Kristen Stewart i Roberta Pattinsona došao kraj,


Robert Pattinson i Kristen Stewart  zaljubili su se na snimanju filma 'Twilight', a nakon nekoliko trzavica, par je ipak prekinuo svoju petogodišnju vezu.

>> Oprostio prevaru no ipak nije išlo - Opet prekinuli!

Vezani članci Zac Efron - 2 Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe Slika nije dostupna Uhvaćeni: Poljupcem dokazali kako su se ipak pomirili!

I očito Kristen Stewart posljednih nekoliko dana nije baš najbolje društvo, u što su se uvjerili vjerni paparazzi koji su je čekali ispred salona za uljepšavanje.

23-godišnja Kristen se jako uzrujala kada je ugledala fotografe, pa je uz ljutiti izraz lica, pokazala i srednji prst. Ruke je držala u zraku cijelo vrijeme: svima je rekla što misli o škljocanju objektiva doke je izlazila iz salona, dok nije sjela u prijateljičin automobil.

Dok je na jednoj strani grada ljutita Kristen pokazivala 'srednjak', Robert je viđen kako je u svoj automobil pakirao stvari. Naime, odselio se iz njihovog zajedničkog doma, tako da je definitivno njihovoj vezi došao kraj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook