Kakva promjena!

Zaručnica je ne ispušta iz ruku: Još nedavno je šetala kao neugledni dječak, a sad se pojavila ljepša no ikad!

Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) +2 Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Galerija

Kristen Stewart i Dylan Meyer plijenile su pažnju na crvenom tepihu nagrada Critics Choice Awards 2022.

Holivudska glumica Kristen Stewart blistala je na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Critics Choice Awards 2022., a od nje se nije odvajala njezina zaručnica Dylan Meyer, koja je s njom čak uskladila i odjevnu kombinaciju.

Pogledaj i ovo Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Stvari se zahuktavaju Nakon što je ostavila zanosnu brinetu, na filmski festival stigla je držeći se za ruke s novom djevojkom

31-godišnja Kristen za taj je događaj odjenula svjetlucavu haljinu dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana boje šampanjca, a sve je upotpunila glamuroznom frizurom s kakvom je već dugo nismo vidjeli. Dylan je pak nosila bijelo satensko odijelo koje se savršeno nadopunjavalo s Kristeninom haljinom. Dame su se zajedno pojavile na crvenom tepihu, gdje su se grlile i pozirale izmjenjujući nježnosti pred okupljenim fotografima.

Kristen i Dylan u vezi su od 2019. godine, a zaručile su se krajem prošle godine.

"Udajemo se, zbilja ćemo to napraviti! Nadala sam se da će me ona zaprositi, a to je i napravila", ispričala Kristen je u radijskoj emisiji The Howard Stern Show, a fotografi su ih nakon toga snimili kako se u New Yorku drže za ruke.

Kristen je poznata po burnom ljubavnom životu i čestom mijenjanju partnera i partnerica. Bila je u višegodišnjoj vezi s miljenikom ženske publike, glumcem Robertom Pattinsonom, kojeg je upoznala na setu franšize "Sumrak", a nakon toga je javnost saznala za njezinu vezu s oženjenim muškarcem, redateljem Rupertom Sandersom.

Nakon razočaranja i javnog sramoćenja s muškarcima Kristen se okrenula pripadnicama nježnijeg spola i javno priznala da u životu želi sve probati, a prije Dylan je dvije godine bila u vezi s manekenkom Stellom Maxwell.

Kristen je još prošle godine izbjegavala pokazivati svoju ženstvenu stranu, pa smo je viđali u neuglednim, ponekad i neurednim kombinacijama. Nosila je široku odjeću, kosu šišala na kratko, bila je bez šminke na licu i činilo se da je skroz odustala od sređivanja, no izgleda da se predomislila i odlučila ponovno pokazati svoju ženstvenu stranu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +8 Christie Brinkley (Foto: Instagram) Nekad i sad Možete li vjerovati da ova žena ima 68 godina? Proslavila se u 70-ima, a još ne želi u mirovinu i svojim izgledom izaziva nevjericu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene