Stvari se zahuktavaju

Nakon što je ostavila zanosnu brinetu, na filmski festival stigla je držeći se za ruke s novom djevojkom

Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Stella Maxwell (Foto: AFP) Stella Maxwell (Foto: AFP) Stella Maxwell (Foto: AFP) +0 Stella Maxwell (Foto: AFP) Galerija

Kristen Stewart i Dylan Meyer prvi put su zajedno snimljene nedavno u New Yorku.

Glumica Kristen Stewart na Filmski festival u Torontu stigla je s novom djevojkom i scenaristicom Dylan Meyer nakon što su nedavno snimljene u New Yorku kako izmjenjuju poljupce. Držale su se za ruke i nisu se obazirale na znatiželjne poglede.

Pogledaj i ovo Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) ne krije sreću! Ljubila je poznatog ljepotana pa se razočarala u muškarce, a sada se zaručila za djevojku: "Nadala sam se da će me ona zaprositi"

Kako kažu izvori bliski Kristen, glumica uživa u vremenu koje provodi s Dylan nakon što je prekinula turbulentnu vezu sa Stellom Maxwell.

''Jako je sretna'', govori izvor upoznat sa situacijom.

Kristen i Stella vezu su započele krajem 2016. godine, a prekinule su nakon što su u srpnju zajedno ljetovale u Italiji. Razlog prekida bio je taj što Kristen navodno nije mogla podnijeti Stellinu opsjednutost slavom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Bomer (Foto: AFP) Matt Bomer i suprug (Foto: AFP) Matt Bomer i suprug (Foto: AFP) Matt Bomer (Foto: AFP) +1 Matt Bomer (Foto: AFP) Celebrity Slavni glumac godinama je skrivao veliku tajnu: "Da sam to ranije priznao, moj bi život bio jako ružan"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene