Kristen Stewart i Diane Kruger za film "Jeremiah Terminator LeRoy" izmjenjivale su strastvene poljupce.

Galerija


Proslavljene glumice Diane Kruger i Kristen Stewart za svoj su se novi film "JT LeRoy" ili "Jeremiah Terminator LeRoy" morale upoznati na novoj razini – izmjenjivale su strastvene poljupce pred kamerama. 

Vezani članci Princeza Diana i princ Charles Svi jedva čekaju novi film o princezi Diani, ali pojedinci već strepe i priča se da im se nikako neće svidjeti Princeza Diana Objavljena prva fotografija problematične glumice u ulozi princeze Diane: ''Sjajno ju je skinula, pa identične su!''

Film prati mladu ženu Savannah Knoop, koja je provela šest godina pretvarajući se da je zapravo proslavljena spisateljica JT LeRoy, izmišljena osoba koju je stvorila njena šogorica. 

Film za sada nije najbolje primljen kod publike i kritike, ali zato su lezbijske scene strateški ubačene u film, kako bi se barem malo podigla prašina oko ovog, zvijezdanim imenima krcatoga filma. 

Kristen Stewart tako uz ogradu ljubi Diane Kruger, slavnu njemačku glumicu s holivudskom adresom. Diane Kruger najbolje je poznata po ulogama u spektaklu "Troja" i proslavljenim "Nemilosrdnim gadovima." Privatno se ne ljubi sa ženama, već sa svojim dugogodišnjim partnerom Normanom Reedusom, s kojim lijepa glumica ima i kćerkicu. 

S druge pak strane, ljubavni život Kristen Stewart znatno je uzbudljiviji. Zvijezda sage "Sumrak" prvo je ljubila kolegu Roberta Pattinsona, a zatim je bila spektakularno uhvaćena u prijevari s oženjenim muškarcem, redateljem Rupertom Sandersom. 

Nakon razočaranja i javnog sramoćenja s muškarcima, Kristen se okrenula pripadnicama ljepšeg spola pa je mijenjala djevojke kao čarape. Javno je rekla da je biseksualka te da u životu želi "sve probati."

Jedna od najljepših Hrvatica blista 8 mjeseci od porođaja, fanovi je se ne mogu nagledati: "Lijepa naša, predivna si"