Kristen Bell na dodjeli Oscara morala je urinirati u staklenku jer joj je haljina bila preuska.


Na dodjeli Oscara sve je odisalo glamurom i elegancijom, ali to ne znači da su se svi uzvanici ponašali elegantno.

'Bojala sam se da neću svoju bebu voljeti koliko i pse'

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Večer za 'pipkanje' - nisu otišle kući praznih ruku Slika nije dostupna Dobili dijete i izjavili: 'Ne nalikuje na nas, ali ćemo je zadržati'

Glumica Kristen Bell imala je problema s preuskom haljinom i 'zovom prirode. Iako je bijela haljina s potpisom Roberta Cavallija privlačila poglede i mamila uzdahe, imala je jedan problem- nije bila funkcionalna.

'Ne, (nije bila udobna) i nisam to shvatila dok je nisam obukla. Bila je jedna situacija u koju je bila uključena staklenka', priznala je lijepa glumica u emisiji 'Live'.

'O, kao da vi nikada prije niste urinirali u staklenku u ogromnoj haljini za bal', odgovorila je na smijeh publike, piše Daily Mail

Također se požalila da nije stigla jesti jer je morala na šminkanje i frizuru pa je cijelo vrijeme bila gladna. Priznala je da nije bila svjesna toga koliko će večer trajati i da se nije dobro pripremila.

'Ovo mi je bio prvi put na Oscarima. Dok su me našminkali, napravili mi frizuru i obukli mi haljinu shvatila sam da je malo previše vremena prošlo', objasnila je.

Sva sreća pa je na sve to mislila Ellen DeGeneres koja je publiku počastila s pizzom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook