4 milijuna dolara??

Ako može Brangelina, može i Kim!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kris Jenner uzela je u svoje ruke i sljedeći potez svoje kćeri Kim. I dok su se ona i Kanye dvoumili oko prodaje fotografija svoje North, izgleda kako su postigli dogovor.

Toliko je piše i priča o malenoj North West da mnogi showbizzeri jedva čekaju i vidjeti djevojčicu reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanyea Westa.

Pogledaj i ovo showbuzz Kći Kim i Kanyea Slavni par napokon pokazao fotku: Ovo je beba koju su svi htjeli vidjeti!

Slavni par navodno nije htio zarađivati na svojoj kćerkici, no Radar Online piše kako su navodno postigli dogovor i potpisali ugovor za prodaju prvih fotografija malene North za 4 milijuna dolara!

Nori je rođena prije tri tjedna, a iako je Kanye u jednom intervjuu rekao kao je riječ o njegovoj obitelji, da to nije dijete cijele Amerike, sada je izgleda popustio nakon što je Kris 'izvadila Asa iz rukava'.

>> Ovdje će živjeti najmlađa pripadnica jet seta: Imanje od 11 milijuna dolara!

'Kris je izvadila kartu Brangeline. Zna da Kanye ima velik ego, a ako je prodaja fotografija svoje djece bila dovoljna za slavni par Angelinu Jolie i Brada Pitta, onda bi trebala biti dovoljna za Kim i Kanyea', poručio je izvor. Uz to Kris je dodala i kako će tako lakše kontrolirati informacije koje puštaju u javnost, a i obeshrabrit će paparazze koji pokušavaju uloviti prvu fotografiju malene Nori.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene