Slavna baka

Slavna baka zaboravlja na kćerin incident provodeći dan s unucima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je poznata reality TV zvijezda, Kris Jenner zna kako privući poglede i dok provodi vrijeme sa svojim unucima, Penelope i Masonom.

Ovih se dana pričalo da je Kris navodno bila zaprepaštena ponašanjem svoje kćeri Kim Kardashian u novome spotu njezinog zaručnika Kanyea Westa.

Pogledaj i ovo Scott Disick - 1 pa što mu se dogodilo? Nove fotografije čovjeka koji je nekad ljubio jednu od najpoznatijih žena na svijetu zabrinule su javnost, više uopće ne nalikuje na sebe

Kris Jenner poludila na kćer!

Kontroverzni spot za pjesmu 'Bound 2', u kojem je Kim priljubljena uz Kanyea dok simuliraju seks-scenu te on pjeva i repa o seksu u troje, navodno je uzrujao mamu Kardashian. No, iako su mediji navodili da je Kris optužila Kim da je time uništila svoj kredibilitet, ona je izjavila za Mail Online da je 'neizmjerno ponosna' na svoju tridesetrogodišnju kći i njezinog budućeg supruga. 'On je iznimno talentiran i nevjerojatno kreativan', izjavila je Kris.

Pedesetsedmogodišnja zvijezda izgleda da se pomirila sa ponašanjem svoje kćeri Kim Kardashian te je odlučila vrijeme provesti s djecom svoje druge kćeri, Kourtney. izgledala je vrlo moderno dok je pomagala nositi djecu u Lego trgovinu u Los Angelesu. Za tu je prigodu Kris odjenula 'casual' tamne traperice i kariranu košulju, a svoj je izgled nadopunila modernim crnim Timberlandicama i Givenchy torbom. Vjerojatno se nije stigla pozabaviti i frizurom pa je kosu sakrila ispod crnog šešira širokog oboda.

No nije samo poznata baka oduševila svojim izgledom. Mason i Penelope također su izgledali odlično, on u uskim trapericama i šarenoj majici, a Penelope u majici rozih i bijelih cvjetnih uzoraka. Slavnom triju pridružila se i dadilja kako bi bezbrižno uživali u svom zajedničkom vremenu i shoppingu, a Kris je cijelo vrijeme nije ispuštala Penelope iz ruku.Nakon sat vremena, izašli su iz dućana s poprilično natovarenom Lego vrećicom te ne sumnjamo da je to zasigurno izazvalo pravo veselje kod bakinih najdražih mališana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene