Opaka mama

Događaj koji bi mogao uništiti obitelj Kardashian - Hoće li uspjeti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su jedna od najpoznatijih obitelji na svijetu. O njima se zna gotovo sve, ali sudeći po reakcijama mame Jenner, ima tu još tajni koje nismo otkrili.

Više manje obitelj Kardashian otvorena je knjiga. Ipak, čini se kako jedna od najpoznatijih obitelji na svijetu krije tajne koje nisu za javnost.

Pogledaj i ovo Lamar Odom (Foto: Profimedia) Iskorištava situaciju? Pokušava li se to on na velika vrata "vratiti" u slavnu obitelj ili mu je stvarno stalo?

Drama u obitelji: 'Ona upravlja svima i misli da je savršena'

Kada smo kod tajni, Rob Kardashian, zapostavljeni brat slavnih sestara, odlučio je objaviti knjigu u kojoj planira otkriti baš sve obiteljske tajne.

Svi se slažu kako bi takva knjiga bila pravi 'rudnik zlata', ali to zlato mama Kris ipak želi zadržati za sebe. Oni koji poznaju obitelj Kardashian i koji se s njima druže, tvrde kako je Kris Jenner spremna napraviti apsolutno sve kako bi Roba spriječila da objavi knjigu.

Kako izvori navode, spremna je ići tako daleko da zatraži sudsku zabranu objavljivanja knjige.

Kris Jenner navodno ne želi da se takvo što dogodi, ali smatra kako bi takva knjiga sigurno postala best-seller i veliki šamar obitelji.

Rob je inače u obitelji poznat kao brat sa čudnim smislom za humor. Vrlo često na društvenim mrežama objavljuje, blago rečeno, šokantne sadržaje, ali ih brže bolje izbriše.

Tako za Kris postoji tračak nade da je cijela priča oko knjige ipak samo šala.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene