Bili su zlostavljani

Otkrili mračne tajne iz svoje prošlosti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nekoć su bili zlostavljani, a danas su na vrhuncu slave.

Josh Hutcherson

Pogledaj i ovo showbuzz Žute minute VIDEO Slava ih dovela do samog ruba ludila - Biste li vi izdržali?

Nakon što je Josh dobio ulogu u svjetski poznatom filmu 'Igre gladi', pokrenula se lavina zlokobnih komentara. Zlokobnici su smatrali da nije pravedno da upravo on dobije tu ulogu jer je predebeo te nema savršeno isklesano tijelo.
Ovaj se glumac od malena suočava sa zlokobnim komentarima pa se ni ovoga puta nije previše obazirao na zle jezike. Ulogom u slavnom filmu stekao je svjetsku slavu i začepio usta svima koji nisu vjerovali u njega.

Demi Lovato

Demi se u svojoj mladosti borila s anoreksijom i bulimijom, no sada je odlučila okrenuti novu stranicu i krenuti ispočetka. Posvetila je svoj život borbi protiv zlostavljača, počela je voditi zdravi stil života te svim fanovima poslala snažnu poruku.

Ovakvu je ne viđamo često: Ponosna na svoju pozadinu

Svima koji se usude uputiti joj ružne komentare ona kaže da je sada sretna i da ne bi svoj život mijenjala za ništa na svijetu.
'Cure, vjerujte u sebe i nikada se ne osvrćite na ono što pričaju zlobnici', napisala je na Twitteru.

Jennifer Lawrence

Na spomen njezinog imena mnogi prvo pomisle na njezin zanosan izgled, procvjetalu karijeru i prestižne nagrade. No, iza toga se krije mračna prošlost. Glumica priznaje da je mnogo puta bila zlostavljana od strane zlobnih komentara na internetu. Jednom je prilikom izjavila da bi ona sve zlostavljače uhitila i strpala u zatvor, te proglasila da je ilegalno nekoga nazvati debilom.

Sandra Bullock

Njezina je majka operna pjevačica i često ju je vukla sa sobom u Europu. Kada bi se Sandra nakon tih putovanja vratila u SAD, izgledala je potpuno drugačije, posebno što se tiče odjeće. Zbog toga su joj se svi rugali, ali ona zaključuje kako su djeca zla i kako se i danas sjeća sve i jednog imena i prezimena onih koji su joj se rugali, piše Ranker.

Tom Cruise

Ovaj je slavni ljepotan imao disleksiju, znači poteškoće u čitanju i pisanju. Zbog toga su ga stalno zezali, a on je bježao iz škole u školu, odnosno promijenio je 15 škola u 12 godina. Često su mu se vršnjaci znali rugati zato što je nizak. I ne samo to, već je imao oca koji ga je često propuštao kroz šake i o kojem danas kaže: 'Bio je nasilnik i kukavica.' Navodno se zbog svega pridružio scijentološkoj crkvi.

Jessica Alba

Za slavnom ljepoticom danas uzdišu mnogu muškarci, a diljem svijeta žene je smatraju svojim uzorom. No, nekoć davno djeca ju jednostavno nisu voljela i stalno su je napadala i zezala. Tata ju je uvijek pratio u školu kako bi mogla na miru ući, a često je ručak jela u domarevoj prostoriji.

Emma Watson

Slavna glumica je poznata iz filmova o Harryju Potteru, a također je upisala Sveučilište Brown, međutim nakon nekog vremena odlučila je da će pauzirati, a sve zbog bullyinga. Također, i u školi su je često zezali, primjerice, kada bi rekla odgovor na postavljeno pitanje, svi bi izvikivali: 'Tri boda za Gryffindora!'.

No, mlada je diva pokazala svima kada je ovog vikenda primila diplomu na prestižnom sveučilištu. Čestitamo Emma!

Miley Cyrus

Njezin je problem bio to što je bila je sitna, a za zub je zapela velikim djevojkama iz razreda. Znale su je zatvoriti u WC i ne puštati van. Također, često su joj se rugali zbog oca koji se bavi glumom i glazbom.

Danas je ona na usponu svoje karijere iako se i sada često susreće sa zlobnim komentarima i čestim uvredama.

Kate Winslet

Danas je mnogi obožavaju zbog bujnih oblina, ali u školi su je uvijek zadirkivali jer je bucka. Govorili su joj: 'Šteta, imaš tako lijepo lice!' ali i 'Možeš ti i izgubiti kilograme, ali uvijek ćeš biti ružna!'
Vjerujemo da su se nakon uloge u Titaniku mnogu posramili svog ponašanja.

Taylor Swift

Taylor kaže kako su je često zadirkivali u srednjoj školi, a danas ih vidi da joj dolaze da im potpiše CD. Ipak, ističe da nije bilo takvog iskustva, vjerojatno ne bi mogla napisati mnoge svoje pjesme pa im i – zahvaljuje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene