Tračerica, koja piše ekskluzivno za Showbuzz donosit će vam najsočnije tračeve s estrade.


Dnevnik.hr opet vam priprema puno poslastica. Jesen, sudeći po onome što slijedi, neće biti hladna. Bit će itekako vruća.

Kreće 'Tračerica', nova kolumna koja će otkrivati sve ono što se događa u svijetu poznatih Hrvata, a o tome se šuti.

Hrvatska estrada puna je zanimljivih informacija. Kao i u svim drugim životima i estradnjaci se susreću s prevarama, preljubima, zlostavljanjem, podmetanjem... I o svemu tome nitko ne govori.

O tome se ne govori iz različitih razloga. Ili nemate dokaza ili nekoga štitite.

Tračerica (FOTO: Dnevnik.hr)

Ipak, mi ćemo o tome govoriti, ali naravno i paziti da nikoga ne dovedemo u nezgodnu situaciju. Tračerica je kolumna koja će jednom mjesečno otkrivati informacije koje su vam do sada bile potpuno nedostupne.

Prva tračerica kreće ovog četvrtka. Dakle sutra ujutro imate priliku saznati tko su preljubnici, tko je rekorder kada je preljub u pitanju, a tko to čini za vrijeme nastupa.

Uskoro kreću i kolumne Ivane Nanut. Naša kolegica donosit će najzanimljivije stvari s crvenog tepiha.

Hugh Grant i Ivana Nanut (Foto: PR)

Ivana već godinama putuje po filmskim festivalima i gotovo da ne postoji slavna osoba koju nije dovela pred svoj mikrofon. Sve što doživi na velikim događajima i svaki dojam koji dobije kroz razgovor sa slavnima, otkrivat će kroz svoj dnevnik na našem portalu.

Uskoro se vraća i Ivana Banfić. Nakon ljetne pauze poznata pjevačica opet će pisati o majčinstvu, ženskim temama, estradi, duhovnosti...

Ivana Banfić (Foto: Privatni album)

Naravno, tu je i naš Davor Garić koji je nedavno krenuo pisati za Dnevnik.hr. I on nastavlja jakim tempom. Svaki drugi tjedan Davor progovara o onome o čemu svi šute.

Kolumna Davora Garića (FOTO: Dnevnik.hr)