Smijeha neće faliti!

Markantni Turčin izaziva pravi kaos u "Bogu iza nogu", a neke će njegova pojava u potpunosti opčiniti, jer tko bi mu odolio

Serija Bogu iza nogu - 11 Serija Bogu iza nogu - 11 Nova TV 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Bogu iza nogu - 9 Serija Bogu iza nogu - 12 Serija Bogu iza nogu - 13 Serija Bogu iza nogu - 10 Serija Bogu iza nogu - 11 Serija Bogu iza nogu - 8 Serija Bogu iza nogu - 1 Serija Bogu iza nogu - 2 Serija Bogu iza nogu - 3 Serija Bogu iza nogu - 4 +6 Serija Bogu iza nogu - 5 Galerija

Nova humoristična serija domaće produkcije "Bogu iza nogu" koja će gledatelje nasmijati do suza kreće s emitiranjem ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV.

Gledatelji će imati prilike upoznati životopisne likove iz marginalnog mjesta Gornji dol, a Mirna Medaković Stepinac, Filip Juričić, Slavko Sobin, Dino Rogić, Sara Moser, Ivan Magud i Zvonimir Kufek samo su neki od članova sjajne glumačke ekipe koja će publici pred malim ekranima donositi razonodu i priliku za opuštanje kroz uzbudljive zaplete i smiješne anegdote.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Drugo ime ljubavi Ecija najavila novu seriju u klinču sa Slavkom, obožavatelji jedva čekaju prvu epizodu

U prvoj epizodi Slavko Sobin ulazi u ulogu misterioznog Turčina čiji će dolazak u Gornji dol izazvati potpunu pomutnju. Turčin će u Gornji dol stići kamionom koji će, odmah po dolasku, izazvati veliki interes znatiželjnih mještana. Dok se dugogodišnji načelnik Anđelko bavi svime osim onime što bi trebao, mjestom se proširi vijest da je nestao policajac Srećko, koji zapravo nikada službeno nije položio za policajca.

Pravi kaos u Gornjem dolu nastane nakon što Đuro i načelnikov nećak Mirko zaključe da je misteriozni Turčin zapravo terorist koji je odgovoran za smrt nestalog policajca Srećka. Zbog toga se cijelo mjesto ujedinjuje protiv nesretnog stranca, osim Ljubice koja s njim ima romantične planove te Tereze koja Za to vrijeme, načelnikova tajnica Ljubica postaje opčinjena markantnim Turčinom koji pokušava pronaći pomoć za popravak kamiona. Prvi kojemu se obrati za pomoć je lokalni seoski frajer Đuro, no ubrzo se ispostavi da Turčina nitko ne razumije. Cijelu situaciju pomno promatra fatalna mještanka Tereza koja u svemu vidi priliku za vlastiti profit.

Kako će se rasplesti zavrzlama oko Turčinova dolaska u Gornji dol ne propustite doznati ove nedjelje u 20.15 u novoj humorističnoj seriji "Bogu iza nogu"!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene