Jednom Kraljica, uvijek Kraljica! Danijela Mihalić Gračan pojavila se sa suprugom na otvorenju hotela i restorana s pet zvijezdica u Opatiji.


Kraljica svijeta 90-te, Danijela Mihalić Gračan i 23 godine kasnije plijeni svojom ljepotom. Stigla je na svečano otvorenje hotela i restorana Bevanda na Opatijskom Lidu u pratnji supruga nogometnog trenera Nenada Gračana.

Vezani članci Tradicionalno kupanje ususret maškarama u Opatiji Ma kakva zima: Opatijci se okupali u moru ususret maškarama Dožupan Nikola Blažević s društvom Gdje je na kraju večerao dožupan? ''Gospođo, hotel ne radi. Ne znamo što je s tom fotografijom, sumnjamo da je montirana''

Danijela je blistala u zlatnoj haljini koja joj stoji kao salivena, te je okupljenim fotoreporterima pozirala s osmijehom na licu.

>> Ovako je to izgledalo 90-te, a evo kako Kraljica svijeta izgleda danas!

Bivša Kraljica svijeta danas živi idiličnim obiteljskim životom, sa suprugom ima tri kćeri, a uz skladan obiteljski život ima i uspješnu poslovnu karijeru. Trenutačno obavlja funkciju prodekana na Fakultetu za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook