Princ Harry i Meghan Markle se moraju vratiti u London kako bi odradili svoju posljednju dužnost kao članovi kraljevske obitelji.

Galerija


Britanska kraljica Elizabeta II. naredila je svom unuku princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle da se vrate u London.

Vezani članci Thomas Markle Poslije dramatičnog raskola u kraljevskoj obitelji, oglasio se i otuđeni otac Meghan Markle Kraljica Elizabeta Kraljica je Meghan i Harryja podržala u njihovoj odluci, ali jedna stvar ju jako rastužuje

U Londonu se, naime, 9. ožujka organizira godišnja svečanost Commonwealtha, a kraljica je princa Harryja i Meghan pozvala da se vrate do onda iz SAD-a kako bi skupa sa sinom Archiejem mogli biti dio svečanosti. To će ujedno biti i njihova posljednja obaveza kao njihovog visočanstva Vojvode i Vojvotkinje od Sussexa, javlja Daily Mail.

Meghan je prošle godine na istoj svečanosti bila u visokoj trudnoći sa sinom Archiejem koji danas ima devet mjeseci, a dječak će se iz Kanade vratiti u Veliku Britaniju skupa s roditeljima.

Kraljičin poziv zaustavit će na nekoliko dana novi život koji su Harry i Meghan započeli u SAD-u, a koji se bazira na slavi koju su stekli kao kraljevski par.

Franka raznježila obožavatelje novom obiteljskom fotografijom: "Moji dečki i moje more. Puse"