Iako je maštarija muškaraca diljem svijeta, 37-godišnja glumica kaže kako joj nikako nije bilo lako uspjeti u Hollywoodu.


Bujna i mnogima omiljena Christina Hendricks je u intervjuu za časopis Flare otkrila kako joj nije bilo nimalo lako uspjeti u Hollywoodu. Kako ističe, na bezbroj audicija su je odbijali bez ikakvog posebnog razloga.

>> 'Zvati me 'zaobljenom' je jednostavno nepristojno'

Vezani članci Slika nije dostupna 'Bila sam jako mršava, nisam imala celulit!' Slika nije dostupna Kao da joj je potrebno vježbanje....kakvu liniju ima!

'Bila sam na milijun audicija i bila sam odbijena milijun puta, stoga nisam imala izbora nego se naviknuti. Nemaš izbora: ili si za to ili nisi. Možeš napustiti audiciju misleći kako si upravo rasturio, i onda ti kažu da ne izgledaš baš poput lika kakvog su oni zamislili. To nema veze s talentom. Moguće je da je netko prekinuo vezu s crvenokosom prije neki dan i jednostavno me ne želi angažirati', rekla je Hendicks.

No proslavila se ulogom u hit seriji 'Mad Men', a danas tvrdi da još nije slavna te nadodaje kako je paparazzi ne slijede na svakom koraku.

'Nisam slavna još, budimo iskreni. Živim normalnim životom. Nisam poput Jennifer Aniston, kojoj ljudi kampiraju ispred kuće. Normalno iziđem, bacim smeće u najgorem izdaju i nitko me ne primjećuje, što mi je sasvim ok', zaključila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook