Kraljica se u priopćenju koje je objavljeno u subotu zahvalila Meghan i Harryju zbog svega što su napravili za nju, ali zbog jedne stvari je ipak jako tužna.

Galerija


U subotu tijekom dana iz Buckinghamske palače izdali su priopćenje u kojem su objavili da Harry i Meghan ostaju bez svojih kraljevskih titula, da više neće predstavljati kraljicu Elizabetu, ali i da neće dobivati novac od kraljevske obitelji.

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 4 Prije sprovoda princa Philipa Meghan Markle javila se kraljici, a i maleni Archie imao je svoju ulogu u svemu tome Princ Harry - 1 Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji

Kraljica im se u svom obraćanju zahvalila na svemu što su dosad napravili za kraljevsku obitelj, a posebno je istaknula Meghan te dodala kako je ponosna što je u kratkom roku postala njihovom članicom. 

Ovom odlukom završeni su višemjesečni razgovori, a kraljica je izjavila i kako se nada da će Harry i Meghan sada biti mirniji te da će biti u mogućnosti izgraditi sretan život za sebe.

No iako je javno dala do znanja kako ih podržava, strani mediji sada pišu da kraljicu jako rastužuje jedna stvar. Naime, nedostajat će joj unuk Archie kojeg će rijetko viđati kad Harry i Meghan i službeno presele u Kanadu, a i dosad ga je vidjela samo nekoliko puta. Žao joj je i što će maleni dječak propustiti odrastanje sa svojim rođacima, djecom Kate Middleton i princa Williama.

Bivša glumica sa sinom već neko vrijeme boravi u Kanadi, a uskoro bi joj se trebao pridružiti i princ Harry. Zasad nije poznato planira li se Meghan vraćati u Veliku Britaniju i ako da - kada će to uopće biti.

S kraljevskim dužnostima par bi trebao potpuno završiti ovog proljeća.

Rukometaš Manuel Štrlek podijelio sretnu vijest: ''Dobili smo sina, najsretniji smo na svijetu''