Meghan Markle i kraljica Elizabetha imale su pomalo neugodan susret.

Galerija


Nakon govorkanja da princ Harry sustavno u javnim prilikama ignorira svoju suprugu Meghan Markle, stručnjaci za kraljevsku obitelj i za govor tijela odlučili su pročešljati prošlost Meghaninih pojavljivanja od kada se udala. 

Vezani članci Princ Philip, princ Harry i princ William - 3 Prinčevi Harry i William različito odali počast djedu Philipu i njihove zasebne izjave su privukle pozornost Princ Harry i Meghan Markle Procurili novi detalji oko Harryjeva dolaska na djedov sprovod, a konačno se zna i hoće li Meghan doći s njim

I naravno, pronađena je još jedna znakovita i neobična situacija, no ovog puta nije uključivala princa Harryja već njegovu baku, kraljicu Elizabethu. Za vrijeme prvog zajedničkog pojavljivanja u javnosti, Meghan je pokušala započeti razgovor s kraljicom no prema snimkama i fotografijama - čini se da ju je kraljica u potpunosti izignorirala. 

Radi li se o tome da članovi britanske kraljevske kuće loše tretiraju pridošlicu Meghan? 

Stručnjaci za govor tjela smatraju da su Meghanine situacije slične onima u koje se uvaljuje Ivanka Trump. Često dvije dame u razgovorima s bitnim osobama, jedna sa svjetskim političarima, druga s članovima muževljeve obitelji, završe ignorirane, no u Meghaninom slučaju se radi o tome da ona ne poznaje protokol pa često u potpuno krivim situacijama pokušava započeti interakciju. 

Za kraljicu Elizabethu, koja ima mnoga desetljeća iskustva javnog nastupanja iza sebe, socijalni događaji svode se na to s kime će i u kojem trenutku razgovarati. Sve ima svoja pravila i poredak, no Meghan ih ne poznaje, pa se nekad posklizne o vlastite dobre namjere. 

To ipak ne znači da njezina spontanost izaziva nezadovoljstvo kraljice niti da ju ignorira, već da samo zna u kojem je trenutku vrijeme za razgovor s kime i o čemu.