jednake tenzije

Povijest se ponavlja? Princ Harry i kraljičina sestra imaju puno više zajedničkog nego što mislite

Princeza Margaret (Foto: Getty Images) Princeza Margaret (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princeza Margaret (Foto: Getty Images) Galerija

Kraljevski povjesničar tvrdi kako su Harryja odgajali kao rezervnog nasljednika krune, jednako kao i princezu Margaret, a sve se promijenilo nakon vjenčanja.

Kraljica Elizabeta veoma je empatična prema svom unuku jer je čitav život morala gledati svoju mlađu sestru, princezu Margaret, kako se nosi s činjenicom da živi u njezinoj sjeni.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Kraljevski povjesničar tvrdi kako su Harryja odgajali kao rezervnog nasljednika krune, jednako kao i princezu Margaret, piše Daily Mail. Kraljica potpuno razumije tenzije koje se zbog toga mogu pojaviti jer je imala jednake probleme sa sestrom.

"Posebno je osjetljiva kada je Harry u pitanju jer je bila iznimno bliska sa svojom sestrom. Jednake drame i tenzije gledala je prije dvije generacije na svom dvoru", tvrdi povjesničar Robert Lacey.

Prinčevi Harry i William bili su jako bliski dok su odrastali, a počeli su se razilaziti navodno nakon što su se Harry i Meghan Markle vjenčali.

Jednako se dogodilo i nakon što se kraljica udala i zasnovala obitelj, nakon čega je Margaret bila sve dalje kruni.

"Sve dok kraljica nije dobila djecu, Margaret je imala šansu da dođe na tron. To je konflikt unutar kraljevske obitelji koji se proteže već stoljećima", tvrdi povjesničar.

Ističe i kako su Harry i Margaret oboje izgubili roditelja dok su bili mladi, oboje su bili buntovni, a mediji su pratili svaki njihov potez.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene