sretni trenuci

Kraljica uoči sprovoda pokazala najdražu fotku s princom Philipom, snimljena je na lokaciji koju su oboje obožavali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljicu Elizabetu fotografi su snimili prvi put u javnosti od smrti princa Philipa, a uoči sprovoda objavila je jednu od najdražih fotki s princom Philipom.

Uoči sprovoda princa Philipa, Buckinghamska palača je na zahtjev kraljice Elizabete na službenim stranicama objavila fotografiju koja odiše srećom. Na fotki koja je snimljena blizu Balmorala u Škotskoj poziraju kraljica i princ Philip, a radi se o lokaciji koju su oboje obožavali posjećivati. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Sve oštriji prema njima Princ Harry i Meghan Markle suočili se s neočekivanim potezom s dvora, kraljica Elizabeta je to čak zaustavila, ali sad im nije bilo spasa

Upravo ondje proveli su brojne sretne trenutke zajedničkog života te su se tamo redovito i vraćali. Fotografija koju je kraljevska obitelj objavila snimljena je 2003. godine, a fotkala ih je grofica od Wessexa tijekom ljetnih obiteljskih praznika. Radi se o slici koja je posebno draga čelnici britanske monarhije.

Kraljicu Elizabetu prvi se put su uhvatili u javnosti od smrti njezina supruga princa Philipa i to dan uoči njegova sprovoda. Fotografi su kraljicu uhvatili dok je automobilom dolazila u dvorac Windsor, gdje će u subotu na posljednji počinak ispratiti princa Philipa s kojim je 73 godine bila u braku.

Izvori bliski kraljici ističu kako se dobro nosi s tugom, a utjehu pronalazi u društvu svojih obožavanih korgija. 84-godišnja kraljica je sa psima otišla i u smjeru vile Frogmore, a pretpostavlja se kako je njezin unuk princ Harry upravo tamo smješten, nakon što se iz SAD-a vratio u Veliku Britaniju kako bi bio na sprovodu svoga djeda. Fotografije kraljice možete pogledati OVDJE.

Posljednji ispraćaj princa Philipa biti će održan u subotu 17. travnja s početkom u 15 sati u kapeli sv. Jurja u Windsoru. Kraljica je istaknula još u petak kako ne želi da prinčeci Harry i William budu jedan uz drugoga dok hodaju uz lijes svog djeda. Braća, koja su se udaljila posljednjih godinu dana, bit će dio bliže kraljevske obitelji koja će pratiti tijelo pokojnog vojvode od Edinburgha.

Inače, princ Philip je preminuo 9. travnja 2021. u 100. godini nakon što je ranije imao operaciju srca.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) +0 Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Pripijena haljina stvarala joj probleme, ali to ju nije spriječilo da se pohvali bujnom pozadinom i figurom pješčanog sata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene