Omiljeni Britanci

Par koji je zasjenio i samu kraljicu i 60-tu obljetnicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljevska obitelj slavi cijelu godinu, a sada su se svi okupili na obilježavanju 60-te godine nakon krunidbe kraljice Elizabete.

Kraljica Elizabeta cijelu godinu slavi svoj Dijamantni jubilej, tako da se cijela obitelj okupila u opatiji Westminster kako bi i službeno obilježili 60. godina od krunidbe.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Princ Filip je pratio svoju kraljicu, a iako je i dalje bolestan, izašao je iz bolnice kako bi mogao prisustvovati svečanom događaju.

>> Godišnjica puna skandala, paparazza i jednog slatkog iščekivanja

Princ William i njegova trudna supruga Kate Middleton par su koji je privukao najviše pažnje nakon kraljice Elizabete i princa Filipa. Vojvotkinja odbrojava do poroda još nekih mjesec dana, a izgledala je neodoljivo u pastelnim bojama – haljini do koljena, kaputiću, svojim omiljenim cipelama boje kože, te šarmantnim šeširićem.

Trbuščić je sve veći, no izgleda kako Kate odlično podnosi trudnoću. Sa smiješkom je pozirala fotografima te je bezbrižno čavrljala sa članovima obitelji.

Princ William i njegov brat princ Harry ponijeli su se kao prava gospoda, u svečanim odijelima bili su jako elegantni. Uz dječački i muški zbor, ceremonija u Westminsteru obilježila je 60-tu godinu od krunidbe kraljice Elizabete II. I princeza Zara Phillips bila je na obiteljskom okupljanju sa svojim suprugom sportašem Mikeom Tindallom.

Princeza Beatrice, Eugenie, Princ Edward i Sophie, kao i princ Charles i Camilla, naravno da su bili tamo.

Povijesna krunidba je održana 2. lipnja 1953., te je ujedno bio prvi TV prijenos koji se prenosio uživo a pratilo ga je čak 27 milijuna ljudi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene