Doria Ragland će po svemu sudeći ovaj Božić provesti u društvu kraljevske obitelji u Velikoj Britaniji.

Galerija


Majka vojvotkinje Meghan Markle, Doria Ragland uskoro će dobiti službeni poziv da božićne blagdane provede u društvu kraljevske obitelji, u palači Sandringham, odnosno u privatnom domu kraljice Elizabete, piše Daily Mail.

Vezani članci Kraljica Elizabeta, princ Philip i princ Charles Emotivni princ Charles objavio video u čast preminulom ocu: "Dragi tata, jako ćeš nam nedostajati" Doria Ragland Majka Meghan Markle svima je zanimljiva zbog jedne stvari, a sad je i ona viđena prvi put nakon intervjua koji je izazvao pomutnju

Naime, navodno je potvrđeno kako će Kraljica pozvati 62-godišnju Doriju da provede Božić s kraljevskom obitelji, kako bi iskazala nježnu gestu trudnoj vojvotkinji, što je inače potpuno neuobičajen potez  jer primjerice članovi obitelji supruge princa Williama, Kate Midletton to nikada nisu doživjeli. Bit će to pravo kršenje kraljevskog presedana.

Osim poštovanja, razlog pozivanja Dorie vjerojatno se krije i u činjenici da Meghan nema rodbine u Velikoj Britaniji. 

Doria je uz Meghan bila i na vjenčanju s princom Harryjem kao jedina članica njene obitelji, a posljednji ih je put posjetila u rujnu. 

Gadan prekid: Bivša misica javno se obračunala s bivšim koji ju je varao

Bivša supruga jednog od najbogatijih Hrvata na modnu reviju stigla u prozirnom kombinezonu