Kraljica Elizabeta II. na fotografiji s mužem, princem Philipom privukla je pažnju svojim rukama.

Galerija


Princ Philip, muž kraljice Elizabete II. (94) slavi svoj 99. rođendan, pa je Buckinghamska palača povodom tog događaja objavila fotografiju kraljevskih supružnika. 

Vezani članci Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Uoči 70. godišnjice braka! Isplivale ružne optužbe na račun princa Phillipa Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Kraljica je prvi put drugoj osobi prepustila da umjesto nje obavi važnu dužnost

Par je pozirao ispred dvorca Windsor prošlog tjedna i kraljica je odjenula haljinu cvjetnog uzorka dok je njezin suprug na sebi imao odijelo i kravatu u bojama britanske kraljevske garde. Umjesto na prinčev rođendan, javnost se koncentrirala na fotografiju, odnosno na kraljičine ruke koje izgledaju čudno. 

Na društvenim raspravama se pokrenula rasprava o njima i mnogi korisnici tvrde kako je riječ o lošem fotošopu. Neki su čak uvjereni da je su supružnici naknadno ubačeni na fotografiju. "Snažan fotošop kod princa Philipa i kraljice", pišu na Twitteru. 

Na Instagram profilu Buckinghamske palače također se vodi rasprava o spornoj fotografiji. "Zašto ova fotografija izgleda fotošopirano?", "Slika ne izgleda stvarno", komentirali su.

Inače, Philip će za rođendan biti sa suprugom Elizabetom u dvorcu Windsor. 

 

Okitila se titulom najseksi žene, proslavile su je raskošne obline, a sad joj mnogi zamjeraju što je smršavjela