Nije imala izbora

Kraljica Elizabeta iznenadila neočekivanim potezom, ali obitelj ju je podržala u odluci koju je donijela sa žaljenjem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski mediji prenose vijest da je kraljica Elizabeta otkazala tradicionalni božićni ručak s obitelji koji je trebao biti održan u dvorcu Windsor.

Iz Velike Britanije stiže vijest da je kraljica Elizabeta otkazala svoj godišnji božićni ručak s članovima bitelji i to s velikim žaljenjem, ali kao mjeru opreza zbog straha od nove omikron varijante koronavirusa.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. - 6 I on je samo čovjek Kralj Charles dobio je čast odraditi nešto zbog čega nije mogao suzdržati suze, njegove fotografije sve su rastužile

95-godišnja kraljica planirala je sljedećeg tjedna u dvorcu Windsor ugostiti 50-ak rođaka, uključujući princa Charlesa i Camillu, a dan nakon svečane zabave trebala je otputovati helikopterom u Sandringham u Norfolku kako bi tamo provela Božić.

Međutim, Daily Mail piše da je kraljica sa žaljenjem otkazala svoj obiteljski ručak kao mjeru predostrožnosti, smatrajući da bi jednostavno previše ljudi bilo ugroženo. Kraljevski izvori rekli su kako su se s njome složili i ostali članovi te da je donijela pravu odluku.

Ovo je druga godina za redom da je kraljica otkazala tradicionalni događaj, koji se obično održava u Buckinghamskoj palači, a prošle godine je do toga došlo nakon što su uvedena stroža ograničenja usred novog vala delta soja korone.

Inače obitelj se tom prilikom trebala okupila u najvećem broju od smrti vojvode od Edinburgha u travnju, no ipak bez princa Harryja i Meghan Markle, koji će sa sinom Archiejem i kćeri Lilibet i ove godine za božićne blagdane ostati u Americi.

Kraljica trenutačno boravi u dvorcu Windsor, gdje obavlja jednostavnije dužnosti nakon što su joj liječnici savjetovali odmor, hoće li joj se članovi najuže obitelji pridružiti na Božić u Norfolku još nije poznato.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene