mjere opreza

Britanska kraljica otišla iz palače zbog koronavirusa, članovi njezinog osoblja su već danima u panici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica je trenutačno u Windsoru, a planira se da ona i suprug, princ Philip, idu u Sandringham ukoliko se situacija sa širenjem virusa u Velikoj Britaniji pogorša.

Kraljica Elizabeta je zbog mjera opreza otišla iz Buckinghamske palače, istaknuo je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Vrlo mlada Tren kad je saznala da postaje kraljica: ''Nije pustila ni suzu, obrazi su joj se crvenjeli''

Kraljica je trenutačno u Windsoru, a planira se da ona i suprug, princ Philip, idu u Sandringham ukoliko se situacija sa širenjem virusa u Velikoj Britaniji pogorša, javlja The Sun.

"Kraljica je dobro, no došli smo do zaključka kako je najbolje da se makne iz palače dok traje ova panika. Brojni članovi njezinog osoblja su već danima u panici zbog virusa. Kraljica se sastala s brojnim ljudima posljednjih nekoliko dana, no obzirom da će uskoro proslaviti 94. rođendan u rizičnoj je skupini i savjetovali smo je da se povuče na neko vrijeme", istaknuo je izvor iz Buckinghamske palače.

Prije dva dana je objavljeno kako je kraljica odgodila svoja poslovna putovanja, a isto su napravili njezin sin Charles i supruga Camilla.

Prema trenutačnim informacijama, kraljica bi trebala otkazati sve zabave planirane za svibanj i lipanj ove godine, no to još nije potvrđeno.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Nova TV) +0 Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Celebrity Naš poznati glumac ponudio pomoć starijim susjedima: "Ako mogu biti primjer bar pet, šest mlađih ljudi, evo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene