Kraljica Elizabeta ostala je bez bliskog prijatelja Timothyja Colmana koji je preminuo u 92. godini.

Galerija


Britanska kraljica Elizabeta oplakuje jednog od svojih najbližih prijatelja Timothyja Colmana koji je preminuo u 92. godini u svom domu u Londonu.

Uzrok njegove smrti nije objavljen, ali prema pisanju britanskih medija preminuo je okružen članovima obitelji.

Bivši časnik Kraljevske mornarice bio je čest gost dvora i imanja Sandringham zajedno sa suprugom Mary Colman koja je preminula u siječnju u 89. godini, a bila je kraljičina rođakinja te su se zajedno puno družile u djetinjstvu.

Timothyja s kraljicom povezuje prijateljstvo koje je počelo davne 1951. godine nakon što se oženio s Mary, a potrajalo je gotovo sedam desetljeća.

Rođen je u Norfolku 1929. godine, a živio je izvanrednim životom pomorca, poslovnog čovjeka te zaštitnika umjetnosti, a prema pisanju britanskih medija bio je jedan od omiljenim Norfolkovih sinova.

Njihove su smrti kraljicu Elizabetu posebno pogodile, nakon što je u travnju izgubila voljenog supruga, princa Philipa, a na dan njegova sprovoda ostala je i bez bliskog prijatelja i suradnika Sira Michaela Oswalda.

Mislilo se da više ničim ne mogu iznenaditi, ali onda su zajedno izveli ovo: "Ne obazirite se na nas"

Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!