NIJE IH SPRIJEČILA

Procurili detalji šokantnog kraljevskog razvoda: Kraljica preklinjala svoju miljenicu da se ne žuri s papirima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Peter Phillips i njegova supruga Autumn Kelly još su prošlog ljeta rekli kraljici da se planiraju razvesti, a ona ih je molila da se ne žure sa svojom odlukom.

Brak Petera Phillipsa (42), omiljenog unuka kraljice Elizabete II. (93), i konzultantice za menadžment Autumn Kelly (41) činio se savršen na početku, a javnost je govorila da funkcionira jer su čista suprotnost. Zgodni i samopouzdani Phillips postao je popularan među Britancima, kojima nije smetalo što se ženi frizerkinom kćeri iz Kanade.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Autumn potječe iz radničke klase iz Montreala, a jedan joj je brat krovopokrivač, dok je drugi kuhar. Isplivala je i informacija kako je njezin ujak vodio striptiz-klub. No to nije utjecalo na odnos Petera i Autumn, koji imaju kćeri Savannu (9) i Islu (7), a vijest o njihovu razvodu šokirala je i rastužila kraljicu, kao i ostatak obitelji i javnost.

Uskoro bivši supružnici u zajedničkoj izjavi opisali su svoju rastavu kao tužnu, ali prijateljsku. Dodali su kako je to najbolji potez zbog njihovih kćeri i nastavka prijateljstva. Objasnili su kako će imati zajedničko skrbništvo nad Savannom i Islom, a opovrgnuli su da je razlog razvoda Autumnina želja da se vrati u rodnu Kanadu. Naime, ranije su procurile informacije da je na nju utjecala odluka Harryja i Meghan o odlasku iz Velike Britanije. No to je netočno jer su se Peter i Autumn odlučili razdvojiti prije toga.

Kako pišu britanski mediji, supružnici su kraljici rekli da se planiraju razvesti još prošlog ljeta kada su ju posjetili u Balmoralu. Istu vijest priopćili su i svojim roditeljima. Kraljica je molila Petera i miljenicu Autumn da se ne žure s razvodom, no oni nisu promijenili svoju odluku.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene