Kraljica Elizabeta II. prošle je srijede iz medija saznala kako se njezin unuk princ Harry povlači s kraljevskih dužnosti sa suprugom Meghan Markle.

Galerija


Najuža obitelj kraljice Elizabete II. ponovno joj je priuštila teške dane i besane noći.

Vezani članci Meghan Markle Otkriveno koga Meghan Markle smatra odgovornima za plasiranje laži o njoj i Harryju, optužuje čak tri bliske osobe? Princ Harry Vjerovali ili ne, ne znaju svi tko je princ Harry, ima onih koji misle da je kriminalac, pogledajte odgovore!

Podsjetimo, njezin unuk princ Harry i njegova supruga Meghan Markle prošlu su srijedu na Instagramu obznanili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, a kraljica je to saznala iz medija.

Drugim riječima, njezin ionako nestašni unuk postao je još nestašniji te je zbog supruge okrenuo leđa baki i tradiciji kako bi započeo novi život, financijski neovisan i dalje od brojnih strogih pravila. Britanska javnost je bijesna, no to navodno nije ništa u usporedbi s onim kako se osjeća kraljica.

To se moglo i vidjeti na njezinom licu kada su ju fotografi uhvatili kako se u 94. godini vozi svojim seoskim imanjem u Sandringhamu.

Naime, kraljica se prošle godine dobrovoljno odrekla vožnje po javnim cestama pa sada vozi samo po privatnima, a tu je odluku donijela nakon što je njen suprug princ Phillip izazvao prometnu nesreću u 98. godini.

Sudeći po njezinom licu, Harryju i Meghan loše se piše, iako se čini kako njih za to i nije previše briga.

U 67. godini preminula legendarna srpska glumica Neda Arnerić