Kraljica Elizabeta II. prošle je srijede iz medija saznala kako se njezin unuk princ Harry povlači s kraljevskih dužnosti sa suprugom Meghan Markle.

Galerija


Najuža obitelj kraljice Elizabete II. ponovno joj je priuštila teške dane i besane noći.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle, princ William i Kate Middleton William i Kate razbjesnili obožavatelje Harryja i Meghan: "Sigurni smo da ovo nije slučajno" Meghan Markle Eto nje opet: Meghan Markle poručila kako ju ništa ne može spriječiti u korištenju brenda Sussex Royal

Podsjetimo, njezin unuk princ Harry i njegova supruga Meghan Markle prošlu su srijedu na Instagramu obznanili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, a kraljica je to saznala iz medija.

Drugim riječima, njezin ionako nestašni unuk postao je još nestašniji te je zbog supruge okrenuo leđa baki i tradiciji kako bi započeo novi život, financijski neovisan i dalje od brojnih strogih pravila. Britanska javnost je bijesna, no to navodno nije ništa u usporedbi s onim kako se osjeća kraljica.

To se moglo i vidjeti na njezinom licu kada su ju fotografi uhvatili kako se u 94. godini vozi svojim seoskim imanjem u Sandringhamu.

Naime, kraljica se prošle godine dobrovoljno odrekla vožnje po javnim cestama pa sada vozi samo po privatnima, a tu je odluku donijela nakon što je njen suprug princ Phillip izazvao prometnu nesreću u 98. godini.

Sudeći po njezinom licu, Harryju i Meghan loše se piše, iako se čini kako njih za to i nije previše briga.

U 67. godini preminula legendarna srpska glumica Neda Arnerić