U 94. godini

Brza i bijesna: Kraljica Elizabeta II. nakon još jednog obiteljskog skandala jurcala automobilom po imanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta II. prošle je srijede iz medija saznala kako se njezin unuk princ Harry povlači s kraljevskih dužnosti sa suprugom Meghan Markle.

Najuža obitelj kraljice Elizabete II. ponovno joj je priuštila teške dane i besane noći.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Podsjetimo, njezin unuk princ Harry i njegova supruga Meghan Markle prošlu su srijedu na Instagramu obznanili kako se povlače s kraljevskih dužnosti, a kraljica je to saznala iz medija.

Drugim riječima, njezin ionako nestašni unuk postao je još nestašniji te je zbog supruge okrenuo leđa baki i tradiciji kako bi započeo novi život, financijski neovisan i dalje od brojnih strogih pravila. Britanska javnost je bijesna, no to navodno nije ništa u usporedbi s onim kako se osjeća kraljica.

To se moglo i vidjeti na njezinom licu kada su ju fotografi uhvatili kako se u 94. godini vozi svojim seoskim imanjem u Sandringhamu.

Naime, kraljica se prošle godine dobrovoljno odrekla vožnje po javnim cestama pa sada vozi samo po privatnima, a tu je odluku donijela nakon što je njen suprug princ Phillip izazvao prometnu nesreću u 98. godini.

Sudeći po njezinom licu, Harryju i Meghan loše se piše, iako se čini kako njih za to i nije previše briga.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 neda arnerić in magazin - 1 Celebrity U 67. godini preminula legendarna srpska glumica Neda Arnerić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene