Kraljica Elizabeta II. prvi put se u javnosti pojavila sa zaštitnom maskom na licu.

Galerija


Kraljica Elizabeta II. (94) iznenadila je javnost dodatkom koji je uklopila u svoj imidž prilikom kada se ovog tjedna pojavila na svečanosti u Westminsterskoj opatiji u Londonu.

Vezani članci Kraljica Elizabeta, princ Philip i princ Charles Emotivni princ Charles objavio video u čast preminulom ocu: "Dragi tata, jako ćeš nam nedostajati" Princeza Alice i princ Philip Tragedije žena u prinčevoj obitelji: Sestre su mu ručale s Hitlerom, a majka završila na stravičnom tretmanu u švicarskom sanatoriju

Naime, osim što je bila u crnom kompletu, imala je na licu zaštitnu masku prvi put tijekom cijele pandemije. Elizabeta II. sudjelovala je na odavanju počasti onima koji su izgubili život u 1. svjetskom ratu. 

"Kraljica je obilježila stotu godišnjicu pokopa Nepoznatog ratnika u Westminsterskoj opatiji ovog tjedna, dala osobnu počast uoči Nedjelje sjećanja", istaknuli su iz Buckinghamske palače. 

Inače, Elizabeta II. se sredinom prošlog mjeseca pojavila s unukom, princem Williamom u laboratoriju u Porton Downu u jugozapadnoj Engleskoj i susreli su se s njihovim osobljem te vojnicima. Kraljica i njen unuk su bili tamo zbog otvaranja novog centra pri laboratoriju i prikazana im je forenzička obrada eksploziva.

Fotografije njihovog posjeta su stavljene na službeni Instagram profil kraljevske obitelj, a mnogi pratitelji su ubrzo zamijetili kako ni Elizabeta niti William nisu imali zaštitne maske na licu kao ni ljudi s kojima su se susreli. To je izazvalo bijes javnosti.

Mnogi su komentirali i da se nitko nije pridržavao socijalne distance. 

Bolni dani za Gorana Bregovića: Iznenada mu preminula mlađa sestra, glazbenik samo šuti i plače