Rođendan kraljice

Zadnji službeni izlazak Kate Middleton prije poroda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Velikoj Britaniji slavi se rođendan kraljice Elizabete II., a za Kate Middleton to je bio zadnje službeno pojavljivanje u javnosti.

Tokom cijele trudnoće Kate Middleton bila je aktivna, uvijek savršeno dotjerana i nasmijana, a sada mjesec dana prije poroda pojavila se u šarmantnom ružičastom kaputiću s potpisom Alexander McQueen, te sa šeširom na glavi i bisernim naušnicamm.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

>> Par koji je zasjenio i samu kraljicu i 60-tu obljetnicu

Prilika je svečana jer se slavi rođendan Kraljice Elizabete II. U njezinu čast održana je tradicionalna vojna parada 'Trooping the Colour', letjeli su avioni, te su je tisuće pozdravile ispred Buckinghamske palače. Kraljica zapravo rođendan slavi dva puta - u travnju, kada je i rođena, ali prema starom običaju službena se proslava rođendana britanskih vladara održava druge subote u lipnju.

Kraljica je stigla u posebnoj kočiji, a trudna Kate isto je tako bila u kočiji u pratnji princa Harryja, Vojvotkinje od Cornwalla Cammile, a na kraljevskom balkonu pridružio im se i princ William. Za manje od mjesec dana stiže mali nasljednik ili nasljednica koju Britanci s nestrpljenjem očekuju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene