Sve je neizvjesno...

Kraljica i princ Philip opet zajedno poslije tjedana razdvojenosti, pandemija im je poremetila i proslavu velike obljetnice

Kraljica Elizabeta i princ Filip (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta i princ Filip (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta i princ Filip (Foto: Getty Images) +0 Kraljica Elizabeta i princ Philip (Foto: AFP) Galerija

Kraljica Elizabeta i princ Philip uskoro će proslaviti 73. godišnjicu braka, a kraljevski par koji je na neko vrijeme bio razdvojen vratio se u dvorac Windsor.

Buckinghamska palača je u ponedjeljak potvrdila kako su se kraljica Elizabeta II. i princ Philip vratili u dvorac Windsor nakon što su otišli iz Sandringhama uoči drugog lockdowna koji Veliku Britaniju očekuje ovoga tjedna.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta i princ Philip Sve je izašlo na vidjelo Atentat na kraljicu Elizabetu jedan je od najvećih misterija, a tajili su joj ga čak 40 godina, zna se i zašto

Kraljevski par je bio razdvojen na mjesec dana, još otkako se 94-godišnja kraljica vratila u Windsor kako bi nastavila svoju kraljevsku dužnost. Philip je u međuvremenu ostao u Sandringhamu, gdje ga je proteklog vikenda posjetila i Elizabeta, a skupa su se vratili u Windsor.

To jedno znači i da će par zajedno u karanteni provesti i 73. godišnjicu braka 20. studenog ove godine. "Philip godišnjicu braka želi provesti sa svojom suprugom. Bili su razdvojeni neko vrijeme zbog pandemije koronavirusa, a to ujedno znači i da će se osoblje u Sandringhamu moći odmoriti prije nego što s kraljevskim parom provedu Božić. Ipak, božićni praznici su i dalje neizvjesni", rekao je za The Sun izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Inače, osoblje Sandringhama pobunilo se na kraljičin plan da ondje provede blagdane, jer bi to značilo da nitko ne smije vidjeti svoju obitelj. Razlog tome su mjere opreza zbog koronavirusa, jer su kraljica i princ Philip rizična skupina. Sudeći po najnovijim okolnostima, izgledno je i da će kraljica i princ provesti blagdane upravo u Windsoru, što bi bilo šrvi put u 33 godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene