Tijekom proteklog vikenda vjenčali su se princ Harry i bivša glumica Meghan Markle, a sada se sažimaju dojmovi i sabiru najupečatljivji trenuci.

Galerija


Kraljevski je vikend iza nas, sliježu se dojmovi, sažimaju se najemotivniji i najljepši trenuci.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

Naravno, kako to uvijek biva, bilo je i onih zabavnih, a jedan od njih, koji je mnoge nasmijao, vezan je baš za ulazak Meghan Markle u kapelu sv. Jurja. Naime, veo vojvotkinje od Sussexa na kraljevskom vjenčanju nosila su četvorica dječaka –četverogodišnji princ George, sin princa Williama i Kate Middleton, šestogodišnje Harryjevo kumče Jasper Dyer te sedmogodišnji Brian i John Mulroney koji su sinovi Meghanine najbolje prijateljice Jessice Mulroney.

A taman kad je Meghan krenula niz prolaz prema princu, jedan od blizanaca nije mogao sakriti koliko je sretan zbog uloge koja mu je namijenjena. Zbog osmijeha od uha do uha iza njezinih leđa nije trebalo dugo da ovaj dječak postane prava internetska senzacija.