Zauvijek zabilježeno

Ukrao show na kraljevskom vjenčanju: Nije trebalo dugo da ovaj dječak postane prava internetska senzacija

Kraljevsko vjenčanje (Foto: Screenshot) Kraljevsko vjenčanje (Foto: Screenshot) Screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevsko vjenčanje (Foto: Screenshot) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 3 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Tijekom proteklog vikenda vjenčali su se princ Harry i bivša glumica Meghan Markle, a sada se sažimaju dojmovi i sabiru najupečatljivji trenuci.

Kraljevski je vikend iza nas, sliježu se dojmovi, sažimaju se najemotivniji i najljepši trenuci.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Naravno, kako to uvijek biva, bilo je i onih zabavnih, a jedan od njih, koji je mnoge nasmijao, vezan je baš za ulazak Meghan Markle u kapelu sv. Jurja. Naime, veo vojvotkinje od Sussexa na kraljevskom vjenčanju nosila su četvorica dječaka –četverogodišnji princ George, sin princa Williama i Kate Middleton, šestogodišnje Harryjevo kumče Jasper Dyer te sedmogodišnji Brian i John Mulroney koji su sinovi Meghanine najbolje prijateljice Jessice Mulroney.

A taman kad je Meghan krenula niz prolaz prema princu, jedan od blizanaca nije mogao sakriti koliko je sretan zbog uloge koja mu je namijenjena. Zbog osmijeha od uha do uha iza njezinih leđa nije trebalo dugo da ovaj dječak postane prava internetska senzacija. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene