Život donedavno američke glumice Meghan Merkle okreće se naglavačke. Otkrivamo vam čime će se ona sve baviti u budućnosti, ali i koje je velike promjene očekuju. Vjerujte nam neke će joj stvari teško pasti.

Galerija


Meghan Markle već se odavno bavi humanitarnim radom. Dakle taj segment za nju će biti pravo zadovoljstvo. Čeka je cijeli niz dobrotvornih poslova. Ipak, više neće moći surađivati s organizacijama s kojima je do sada surađivala.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Novo iznenađenje za Meghan i Harryja? Čini se da njihovo ponašanje dolazi na naplatu i to ne samo u kraljevskoj obitelji Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan zbog krštenja malene Lilibet kraljicu doveli u nezgodan položaj? Evo kakav su plan imali, no čini se da se izjalovio

Zna se da je kraljevska obitelj usmjerena na veterane i mlade kojima je potrebna pomoć i svaki od članova plemstva ima svoju ulogu u zakladama, koju odobrava kraljica Elizabeta II.

Meghan navodno želi pokrenuti i druge humanitarne akcije, no hoće li moći, tek ćemo vidjeti.

No pazite ovo - nisu sve životne promjene tako zabavne. Nema više društvenih mreža i selfija. U javnost ne smije izlaziti sama, a ne smije ni dijeliti autograme.

Harry i ona često pokazuju emocije no toga više nema - u javnosti se emocije ne pokazuju.

Članovi kraljevske obitelji ne bave se politikom, oni služe svima i ne izlaze na glasovanje.

Nema više ni oskudne odjeće, nema previsokih potpetica ni prevelikih torbi, a nema više ni tamnog laka za nokte.

Također više neće smjeti plaziti jezik u javnosti, ali neće smjeti ni prekrižiti noge dok sjedi. Čak neće smjeti posjećivati modne revije. U palači će se jasno znati koja je njezina stolica. Ne može svatko sjediti gdje ga je volja.