Bajkovito vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle ostavilo je dojam na sve koji su pratili ceremoniju. No neke trenutke koje su mogli vidjeti gledatelji nisu mogli i čuti, pa je tako ostalo nepoznato što je primjerice Meghan rekla Harryju kada su sjeli u kočiju. Međutim, stručnjaci su razriješili i te misterije.

Galerija


Svi su primijetili nervozu princa Harryja, pogotovo prije nego što je počela sama ceremonija vjenčanja. To se moglo vidjeti još dok je dolazio u crkvu u pratnji brata ali i vjenčanog kuma Williama kojemu je rekao: "Dalje od ovog ne možemo." Harry se također požalio i da su mu hlače na uniformi malo uske.

S bratom je podijelio i tjeskobu dok je u crkvi čekao Meghan koja se trebala pojaviti svaki čas.

"Je li došla već?" upitao je Williama na što mu je ovaj odgovorio da "nije još".

Meghan je dio puta prošla sama, a na vratima crkve dočekao ju je Harryjev otac Charles koji je dopratio mladu do oltara. Vidjelo se koliko je Harry dirnut i raznježen gestom svog oca kojemu je zahvalio riječima: "Hvala, tata."

Kada je Meghan stala do njega, Harry je bio totalno opčinjen: "Izgledaš nevjerojatno! Apsolutno veličanstveno!"

Mnogi su se zapitali i što je Meghan kazala Harryju kada su, nakon ceremonije vjenčanja, sjeli u kočiju. Vidjelo se da se smije i da je stavivši ruku na grudi nešto kazala. Stručnjaci za čitanje s usana koje su angažirali brojni britanski mediji odgonetnuli su i što mu je rekla. "Ovo je baš zabavno." Bila je ushićena zbog velikog broja okupljenih obožavatelja. U jednom trenutku, pri kraju vožnje kočijom princ Harry je ustvrdio: "Sad bih mogao i popiti nešto."