Kraljevski eksperti tvrde kako je Kate Middleton razlog tome što princ William čvrsto stoji na zemlji, a kažu da je ona pravi dragulj kraljevske obitelji.

Galerija


Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton postala je pravi kraljevski dragulj zahvaljujući svojoj sposobnosti da u isto vrijeme iskombinira profinjenost s daškom običnosti, tvrde kraljevski eksperti. Kraljevska ekspertica Camilla Tominey za britanske je medije istaknula kako je 39-godišnja supruga princa Williama na pravom putu da postane najveći adut kraljevske obitelji.

Vezani članci Princ George Pogledajte kako je preslatki princ George zasjenio ostatak tribina na utakmici Engleske, ali jedna stvar nije mu se baš svidjela Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan pokušavaju utišati nova šuškanja koja bi im mogla nanijeti štetu i dodatno narušiti njihov imidž

Stručnjaci kažu i kako je brak Kate Middleton i princa Williama ostao snažan jer ona ne pokušava ni u kojem trenutku zasjeniti svoga supruga. Posvetila se obitelji te je uspjela ostati s obje noge čvrsto na tlu.

Javnost je obožava, a mnogi komentiraju kako se nije umislila nakon što je postala članica kraljevske obitelji. Način na koji je prišla princu Harryju nakon sprovoda princa Philipa te pomirila slavnu braću svi još i danas komentiraju. "To što je Kate postigla je bolje čak od onoga što je princeza Diana napravila. Uspjela je zadržati jednostavnost, no iz dana u dan pokazuje koliko je čudesna", tvrde kraljevski eksperti.

"Diana je postala prava zvijezda i nestala je u cijeloj toj priči. Kate je s druge strane ostala na zemlji, dolazi iz obitelji srednje klase i upravo zato je stabilna, a zbog toga i William čvrsto stoji na zemlji", kažu eksperti. Dodaju kako u većini slučajeva reagira spontano, a svaki njezin pokret javnost odobrava. Smatraju da ne glumi te da sve radi iskreno, a upravo je to ono što svi kod nje obožavaju.

Kate Middleton za princa Williama udala se 2011. godine i par ima troje djece, a još ranije mnogi su tvrdili kako kraljica Elizabeta može odahnuti jer će kruna ostati u dobrim rukama.

Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti

Naša najljepša navijačica uzburkala strasti u Egiptu, rijetki mogu odoljeti ovakvim prizorima: "Habibi se uklopila"