šuška se...

Harry razmišlja o novom potezu koji bi mogao razbjesniti kraljevsku obitelj, a sumnja se i da će kao opravdanje iskoristiti rođenje kćeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljevski ekspert tvrdi da se princ Harry premišlja oko svoje sljedeće posjete Velikoj Britaniji.

Princ Harry planirao se vratiti u Veliku Britaniju u lipnju povodom otkrivanja spomenika posvećenog njegovoj pokojnoj majki Diani koji će biti predstavljen povodom 20. godišnjice njezine tragične smrti, no čini se da je promijenio planove.

Pogledaj i ovo Princ Harry Progovorio o očevoj bolesti! Princ Harry dao je odgovor na goruće pitanje je li moguće ponovno ujedinjenje njegove obitelji: "Hmm, gledajte..."

Zbog vrlo hladne dobrodošlice koju mu je njegova obitelj priredila kada je nakon više od godinu dana došao u London na sprovod svojeg djeda princa Philipa, Harry razmišlja o tome da preskoči svečanost posvećenu njegovoj majki i ostane u SAD-u sa suprugom Meghan Markle i njihovim sinom Archiejem, otkrio je ekspert za kraljevsku obitelj Russell Myers.

"Šokirao ga je odnos kraljevske obitelji prema njemu", kazao je, među ostalim, Myers za britanski talkRADIO. Dodao je i kako bi princ kao opravdanje za svoj izostanak s važnog događaja mogao iskoristiti rođenje svoje kćeri koja bi na svijet trebala stići na ljeto.

"Saznao sam da neki članovi obitelji uopće nisu htjeli pričati s njim na sprovodu njegova djeda", otkrio je ekspert koji je siguran i da među njima nisu Harryjev brat princ William i njegova supruga Kate.

Pisalo se da se Harry pomirio s bratom nakon sprovoda njihova djeda, a fotke njihova prisnog razgovora obišle su svijet.

Ipak, u medije su procurile i informacije da Harry nije uspio izgladiti odnos sa svojim ocem princom Charlesom koji mu ni nakon njegova emotivnog pisma nije oprostio skandalozni intervju s Oprom Winfrey u kojem su on i Meghan iznijeli brojne šokantne detalje o kraljevskoj obitelji.

Tijekom njegova zadnjeg posjeta Velikoj Britaniji, šuškalo se i da planira produžiti boravak kako bi ostao na proslavi rođendana svoje bake kraljice Elizabete, no Harry je ipak ranije odletio za SAD.

Princa bi u odlasku u London mogli spriječiti i njegovi novi poslovi koje je našao otkako se odrekao kraljevskog statusa, a na jednom od njih nedavno je dobio i promaknuće, zbog kojeg je neočekivano postao i predmet ismijavanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene