Preslatko!

Kraljevska obitelj otkrila dosad nepoznate detalje o princu Williamu, ali i fotke koje su probudile nostalgiju

Čestitka princu Williamu - 3 Čestitka princu Williamu - 3 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Čestitka princu Williamu - 3 Čestitka princu Williamu - 2 Čestitka princu Williamu - 6 Čestitka princu Williamu - 5 Čestitka princu Williamu - 4 Čestitka princu Williamu - 1 Princ William - 3 Princ William - 2 Princ William - 1 Princ William i Kate Middleton - 3 +11 Princ William i Kate Middleton - 2 Galerija

Kraljevska obitelj čestitala je rođendan budućem prijestolonasljedniku princu Williamu lijepom čestitkom na službenom Instagramu.

Kraljevska obitelj princu Williamu je objavila čestitku za rođendan na službenom Instagramu kraljevske obitelji, a s pratiteljima su podijelili i nepoznate podatke o Williamovu rođenju pa su otkrili kad je točno rođen i koliko je težio kao beba.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne podnosi alkohol FOTO Kate Middleton malo previše popila pa radila grimase!

''Princ William Arthur Philip Louis stariji je sin princa od Walesa i Diane, princeze od Walesa. Rođen je u 21:03 sat 21. lipnja 1982. u bolnici St Mary's, Paddington, London. Bilten postavljen na vrata Buckinghamske palače objavio je da je težak 3,2 kg'', piše u rođendanskoj čestitci.

Na objavi je podijeljeno nekoliko fotografija princa Williama s članovima kraljevske obitelji te fotografija princa kao dječaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Uoči svog 40. rođendana William je pokazao i svoj humanitarni duh volontirajući za magazin ''Big issue''.

Naime, ovaj magazin na ulici prodaju beskućnici koji imaju pravo zadržati novac od prodanih časopisa, a William je upravo s jednim od beskućnika prodavao časopise te tako pokazao da je od majke Diane naslijedio želju i potrebu za pomoć potrebitima.

risjetio se i kako je njegovo zanimanje za beskućnike počelo s 11 godina kada je s majkom princezom od Walesa prvi put posjetio sklonište za beskućnike. Dodao je da je Diana u vlastitom neponovljivom stilu, bila odlučna osvijetliti zanemareni neshvaćeni problem, piše Daily Mail.

Sve je dodatno raznježio i izjavom da u humanitarni rad želi uključiti i svoje troje djece te im pokazati život potrebitih.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 +1 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Mala varka Bojane Gregorić: Zanimljivi izrezi na dekolteu seksi korzeta koje ne uočite na prvu!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sergey Brin i Nicole Shanahan - 9 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 8 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 7 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 2 +5 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 4 Celebrity Bračni krah još jednog milijardera: Dokumenti su za javnost zapečaćeni, ne žele da se detalji saznaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene