Kraljevska obitelj čestitala je rođendan budućem prijestolonasljedniku princu Williamu lijepom čestitkom na službenom Instagramu.

Galerija Čestitka princu Williamu - 3 Čestitka princu Williamu - 2 Čestitka princu Williamu - 6 +25 Čestitka princu Williamu - 5

Kraljevska obitelj princu Williamu je objavila čestitku za rođendan na službenom Instagramu kraljevske obitelji, a s pratiteljima su podijelili i nepoznate podatke o Williamovu rođenju pa su otkrili kad je točno rođen i koliko je težio kao beba.

''Princ William Arthur Philip Louis stariji je sin princa od Walesa i Diane, princeze od Walesa. Rođen je u 21:03 sat 21. lipnja 1982. u bolnici St Mary's, Paddington, London. Bilten postavljen na vrata Buckinghamske palače objavio je da je težak 3,2 kg'', piše u rođendanskoj čestitci.

Na objavi je podijeljeno nekoliko fotografija princa Williama s članovima kraljevske obitelji te fotografija princa kao dječaka.

Uoči svog 40. rođendana William je pokazao i svoj humanitarni duh volontirajući za magazin ''Big issue''.

Naime, ovaj magazin na ulici prodaju beskućnici koji imaju pravo zadržati novac od prodanih časopisa, a William je upravo s jednim od beskućnika prodavao časopise te tako pokazao da je od majke Diane naslijedio želju i potrebu za pomoć potrebitima.

risjetio se i kako je njegovo zanimanje za beskućnike počelo s 11 godina kada je s majkom princezom od Walesa prvi put posjetio sklonište za beskućnike. Dodao je da je Diana u vlastitom neponovljivom stilu, bila odlučna osvijetliti zanemareni neshvaćeni problem, piše Daily Mail.

Sve je dodatno raznježio i izjavom da u humanitarni rad želi uključiti i svoje troje djece te im pokazati život potrebitih.

Mala varka Bojane Gregorić: Zanimljivi izrezi na dekolteu seksi korzeta koje ne uočite na prvu! Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 +18 Bojana Gregorić Vejzović - 1

Bračni krah još jednog milijardera: Dokumenti su za javnost zapečaćeni, ne žele da se detalji saznaju Sergey Brin i Nicole Shanahan - 9 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 8 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 7 +6 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju