Princ Harry postao je neprepoznatljiv otkad je s Meghan Markle, ističe kraljevska biografkinja.

Galerija


Kraljevska biografkinja Angela Levin uputila je niz kritika na račun princa Harryja (36) i Meghan Markle (38), koji od 1. travnja više ne mogu koristiti svoje titule.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle - 5 Meghan i Harry se često druže sa slavnom pjevačicom, a dala im je i nekoliko korisnih savjeta Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry se povjerio prijateljima o detaljima novog života, ali i priznao što mu najviše nedostaje

"Njihovi prioriteti govore više o njima. Ponašaju se kao razmaženi tinejdžeri, a ne kao odrasle osobe u srednjim i kasnim 30-ima. Harry je zbog svega postao bezobrazan i očito je da je pod stresom", ispričala je Angela za Daily Mail

Istaknula je da jedva prepoznaje Harryja. "Vjerujem da je iznutra sav slomljen jer je napustio obitelj, svoju zemlju i dužnosti povezane s vojskom koje je obavljao", rekla je biografkinja. 

Levin je smatrala da će Harry i Meghan, koji je odstupio od svojih kraljevskih dužnosti, biti graciozni i dostojanstveni kad odu iz Velike Britanije i posvete se svom životu. No umjesto toga oni su objavili da su napustili Kanadu zbog mjesta poput Los Angelesa koji je privlačan zvijezdama. Usto, Meghan je odradila posao naracije u dokumentarcu "Elephant". 

Inače, Angela je pratila Harryja 2017. nakon zaruka s Markle kako bi i taj dio dodala u njegovu biografiju. Pri susretima s njim stekla je dojam da je karizmatičan, intuitivan i oštrouman, no u isto vrijeme je bio i pod stresom i činilo se da ga nešto jako brine. Harry joj je rekao i kako bivša zvijezda serije "Suits" razumije svoje dužnosti nakon udaje za njega.

Bivši vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno žive u Malibuu s 10-mjesečnim sinom Archiejem, a rekli su da će nastaviti s dobrotvornim radom dok nisu pod tolikim povećalom javnosti. 

Glumica u 75. godini pokazala kako izgleda ujutro bez šminke, a sve je to učinila s jednim razlogom