Borio se sa suzama

Kralj Charles kakvog javnost još nije vidjela, potpuno se slomio na majčinu posljednjem ispraćaju

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles III. Kralj Charles - 2 Kralj Charles, princ Harry i princeza Anne Kralj Charles, princ Harry i princeza Anne Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 3 +20 Kralj Charles - 1 Galerija

Kralj Charles nije skrivao suze na posljednjem ispraćaju kraljice Elizabete, a najtužnije trenutke snimile su i kamere.

Iza članova britanske kraljevske obitelji jedan je od najemotivnijih dana u životu, nakon što su se svi okupili kako bi na posljednji počinak ispratili kraljicu Elizabetu. Posebno je emotivan bio njezin sin i novi kralj Charles, koji je jedva susprezao suze i skrivao emocije.

Pogledaj i ovo Kraljica Camilla Teški dani za kralja Kraljica Camilla otputovala sama pa otkrila kako je Charles: "Bio je jako razočaran…"

Članovi obitelji, uključujući Charlesa, kraljicu suprugu Camillu, princa i princezu od Walesa i njihovu djecu, princa Georgea i princezu Charlotte, te princa Harryja i Meghan Markle pratio je cijeli svijet, a kamere su u povorci uhvatile i uplakanog Charlesa. 

Nakon što je završen državni pogreb kraljice, lijes se iznosi iz Westminsterske opatije, a put će nastaviti kroz London do Wellington Archa, odakle će kraljica krenuti na svoje posljednje putovanje prema dvorcu Windsor kako bi bila pokopana uz svojeg supruga, princa Philipa, koji je preminuo prošle godine.

Na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II. stigli su neki od najmoćnijih ljudi današnjice, poput Joea Bidena i Emmanulea Macrona, a sprovod je čuvalo najveće osiguranje u povijesti Londona.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George, Camilla Parker Bowles Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George +25 Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Celebrity Dostojanstveno izdanje Kate Middleton: Kraljici Elizabeti na sprovodu je odala počast na baš poseban način!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George, Camilla Parker Bowles Princ George i princeza Charlotte - 3 Princ George i princeza Charlotte - 1 +27 Princ George i princeza Charlotte - 2 Celebrity Maleni princ George i princeza Charlotte svečano odjeveni stigli su na posljednji ispraćaj kraljice, ne odvajaju se od majke Kate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene