Poznati domaći glumci okupili su se na premijeri predstave 'Na dnu', a glumica Lana Barić zasjenila je kolegice svojim seksi izdanjem i dubokim dekolteom!


U HNK Zagreb u četvrtak navečer održana je premijera predstave 'Na dnu' redatelja Paola Magellija. Na predstavi su se pojavile brojne osobe iz javnog života, a kasnije su se i sa glumcima družili na domjenku koji je organiziran povodom premijerne izvedbe.

>> Slavna Hrvatica Stana Katić u centru pažnje: Ma tko bi i odolio ovim nogama?

Vezani članci Filip Šovagović, Nina Violić Naš glumački par prvo je tajio svoju ljubav, a sad zajedničke trenutke rado dijeli, ova snimka sve je zabavila In Magazin: Premijera HNK - Gdje se kupuju nježnosti - 5 Igraju u prvoj HNK-ovoj predstavi ove godine, a progovorile su o potresu tijekom proba: "Neugodno mi je pričati o svom strahu"

Među ljepoticama koje su bile sinoć u HNK na domjenku bila je i lijepa glumica Lana Barić. Plijenila je pažnju u seksi izdanju - kožnatoj crnoj haljini dubokog dekoltea te sandalama s viskom potpeticom.

Osim Lane, na domjenku su bili i Ivanka Mazurkijević, Daria Lorenzi Flatz, Iva Mihalić, Ana Begić Tahiri, Goran, Grgić, Nina Violić, Leon Lučev, Nikša Kušelj i Mara Bratoš, Bogdan Diklić, Milana Vuković Runjić, Miki Manojlović te brojni drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook