Bez obzira na vrlo ružan prekid dugogodišnje veze, ona ipak želi da njihova djeca odrastaju u što normalnijim okolnostima uz oba roditelja.


Kourtney Kardashian spremna je progledati kroz prste Scottu Disicku kada su u pitanju njihova djeca Mason, Penelope i Reign. Reality zvijezda smatra kako djeca trebaju odrastati što je normalnije moguće i provoditi podjednako vremena s oba roditelja. 

Scott Disick prekinuo šutnju – progovorio o prekidu s Kourtney

Vezani članci Njemačka policija, ilustracija Počelo suđenje ženi za koju se sumnja da je ubila svoje petero djece, prijeti joj doživotni zatvor Amelia Hamlin - 2 Pretijesni bikini u kojem je pokazala previše uskladila je s upečatljivim stilom svog dosta starijeg dečka

O alimentaciji ni pričaju ni Scott ni Kourt jer su oboje financijski itekako dobro potkovani. Iako se pričalo kako su se bivši partneri sreli prošlog tjedna kako bi Kourt zatražila skrbništvo nad djecom, čini se kako to na kraju ipak nije bilo istina.

Navodno je njihov sastanak protekao u vrlo ozbiljnom tonu, ali čini se kako su na kraju ipak pronašli najbezbolnije rješenje.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook