Bez obzira na vrlo ružan prekid dugogodišnje veze, ona ipak želi da njihova djeca odrastaju u što normalnijim okolnostima uz oba roditelja.


Kourtney Kardashian spremna je progledati kroz prste Scottu Disicku kada su u pitanju njihova djeca Mason, Penelope i Reign. Reality zvijezda smatra kako djeca trebaju odrastati što je normalnije moguće i provoditi podjednako vremena s oba roditelja. 

Scott Disick prekinuo šutnju – progovorio o prekidu s Kourtney

Vezani članci Uključivi teniski kamp koji ruši sve granice - 5 Oni su pronašli oazu u kojoj su svoji, prihvaćeni i slobodni: "Osjećaš da si tu, da nisi sa strane, da nije tvoje dijete samo neki problem koji traži neka prava" Tate i djeca (Foto: brightside.me) Majke ostavile djecu nasamo s očevima i jako brzo požalile

O alimentaciji ni pričaju ni Scott ni Kourt jer su oboje financijski itekako dobro potkovani. Iako se pričalo kako su se bivši partneri sreli prošlog tjedna kako bi Kourt zatražila skrbništvo nad djecom, čini se kako to na kraju ipak nije bilo istina.

Navodno je njihov sastanak protekao u vrlo ozbiljnom tonu, ali čini se kako su na kraju ipak pronašli najbezbolnije rješenje.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook