Kourtney Kardashian i Scott Dicisk ostali su u dobrim odnosima zbog djece.

Galerija


Većinu ljudi grozi i sama pomisao na to da odlaze na večeru s bivšim partnerom i njegovom novom ljubavi.

Vezani članci Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Ulovili ih paparazzi: Najstariju sestru Kardashian osvojio 19 godina mlađi model? Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) A što s njegovom curom? Bivši partneri na rođendanskoj zabavi potaknuli glasine o mogućem pomirenju

No postoje i oni kojima to nije problem, kao na primjer reality zvijezdi Kourtney Kardashian, njezinom bivšem dečku Scottu Disicku i njegovoj 19-godišnjoj curi, manekenki Sofiji Richie.

Podsjetimo, Kourtney i Scott zajedno su proveli ukupno 9 godina, a svoju su turbulentnu vezu okončali 2015. godine.

Par zajedno ima troje djece zbog kojih su ostali u korektnim odnosima. Ubrzo nakon prekida, Kourtney je započela vezu s mlađahnim alžirskim modelom Younesom Bendjimom, a 34-godišnji Scott s kćeri glazbenika Lionela Richieja.

Veza s Younesom nije potrajala, a iako su Scott i Sofia nedavno uhvaćeni tijekom burne javne svađe, i dalje su zajedno. Plavokosa manekenka upoznala je i njegovu djecu, a navodno je to bio povod zajedničke večere. Trio se našao u luksuznom restoranu Nobu u Malibuu, a svjedoci tvrde kako je večera bila vrlo kratka.

"Došli su i otišli u odvojenim automobilima. Bila je to brza večera i izgledalo je kao da među njima postoji određena napetost. Nije izgledalo kao da su u dobrim odnosima i da se zabavljaju. Više je sve izgledalo kao poslovna večera", prenosi Cosmopolitan.

"Kourtney ne želi upoznavati Sofiju, no kako njezina djeca provode dosta vremena s njom, ne preostaje joj ništa drugo. Kourtney želi znati da svi jednako razmišljaju o njihovom odgoju. Trebaju postojati određena pravila kad su djeca kod Scotta, to je sve", otkrio je izvor blizak reality zvijezdi. 

Nova kraljica hrvatskih svadbi: ''Velika je čast kad te netko izabere za naljepši dan u životu''

Estetskih zahvata više je no ikad: Domaće glumice otkrile stavljaju li botoks i filere