Opet zajedno?

Dečka mlađeg 14 godina ostavila je jer ju je prevario, ali čini se da mu je ipak sve oprostila

Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Instagram) Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Instagram) Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Younes Bendjima (Foto: Profimedia) +0 Younes Dunn (Foto: Profimedia) Galerija

Kourtney Kardashian i Younes Bendjima opet su zajedno.

Ako je suditi prema fotografijama do kojih su došli strani mediji, 40-godišnja Kourtney Kardashian pomirila se s bivšim dečkom, mlađahnim Younesom Bendjimom.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Ostali su dobri Bivši ljubavnici slučajno se sreli u kafiću: Svi su gledali kako će on reagirati

Reality zvijezda i alžirski boksač viđeni su kako se tijekom šetnje Los Angelesom drže za ruke.

Mnoge je ova pomirba iznenadila jer 14 godina mlađem Younesu prošle godine nakon prekida nije trebalo dugo da se spetlja s drugom djevojkom, modelom Jordan Ozunom s kojom je navodno petljao i dok je bio s Kourtney. 

No čini se kako mu slavna Kardashianka to nije zamjerila te im je odlučila pružiti još jednu šansu.

Kourtney i Younes prvi put su zajedno viđeni u svibnju 2017. godine, a prekinuli su u kolovozu godinu kasnije.

Navodno se duo upoznao na Tjednu mode u Parizu, a zajedno su proveli i noć kada je tamo opljačkana njezina sestra Kim Kardashian kojoj su lopovi prijetili pištoljem u hotelskoj sobi. Sve je postalo službeno kada su viđeni kako izmjenjuju nježnosti na proslavi njegovog rođendana u Cannesu. 

Koliko je bila ozbiljna njihova veza govori i činjenica da se Younes često družio s njezinom djecom koju je dobila iz bivše veze sa Scottom Disickom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene