Kourtney Kardashian i Younes Bendjima opet su zajedno.

Galerija


Ako je suditi prema fotografijama do kojih su došli strani mediji, 40-godišnja Kourtney Kardashian pomirila se s bivšim dečkom, mlađahnim Younesom Bendjimom.

Vezani članci Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Kardashianka viđena na večeri s bivšim dečkom i njegovom 15 godina mlađom ljubavnicom Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) 39-godišnja starleta više ne skriva 19 godina mlađeg dečka

Reality zvijezda i alžirski boksač viđeni su kako se tijekom šetnje Los Angelesom drže za ruke.

Mnoge je ova pomirba iznenadila jer 14 godina mlađem Younesu prošle godine nakon prekida nije trebalo dugo da se spetlja s drugom djevojkom, modelom Jordan Ozunom s kojom je navodno petljao i dok je bio s Kourtney. 

No čini se kako mu slavna Kardashianka to nije zamjerila te im je odlučila pružiti još jednu šansu.

Kourtney i Younes prvi put su zajedno viđeni u svibnju 2017. godine, a prekinuli su u kolovozu godinu kasnije.

Navodno se duo upoznao na Tjednu mode u Parizu, a zajedno su proveli i noć kada je tamo opljačkana njezina sestra Kim Kardashian kojoj su lopovi prijetili pištoljem u hotelskoj sobi. Sve je postalo službeno kada su viđeni kako izmjenjuju nježnosti na proslavi njegovog rođendana u Cannesu. 

Koliko je bila ozbiljna njihova veza govori i činjenica da se Younes često družio s njezinom djecom koju je dobila iz bivše veze sa Scottom Disickom.

Kratka haljina radila joj je probleme: Šuput pokazala više nego što je planirala, fotografi sve zabilježili