Obline bez premca

Putena crnka prošetala u bijeloj haljini pa pokazala kako izgleda prava mediteranska Venera

Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) +1 Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Seksi Kardashian sestra Kourtney ponovno je užarila ulice svojom pojavom.

Kourtney Kardashian, najstarija sestra Kardashian klana, slovi za najzgodniju članicu te poznate obitelji.

Sitna crnka bujnih oblina ovog je puta prošetala u izazovnoj kratkoj bijeloj haljinici. Asimetrična bijela mini haljina gotovo je u potpunosti otkrila noge ljepotice, a mnogi su se zapitali i kako se uopće u tako kratkoj haljini saginje i nesmetano kreće. 

Ljepotica uživa u talijanskom Portofinu zajedno sa svojom djecom, a kao i obično, nije propustila ni ovu priliku da još jednom oduševi svojim fantastičnim izgledom. 

Utrenirane, vitke noge, bujne obline i preplanula put istakli su Kourtney među mnoštvom koje je nalazilo na ulicama tog sunčanog dana. Paparazzi su je odmah uočili, no Kardashianka se na njih uopće nije obazirala. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ciao

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Svoj nevjerojatni izgled Kourtney zahvaljuje pravilnoj prehrani, dobrim genima i napornom vježbanju. Nedavno je u jednom intervjuu progovorila o svojem režimu prehrane koja uključuje samo ribu, voće i povrće. 

Navodno se ljepotica sprema za još jedan poduzetnički pothvat pa piše svoju kuharicu. Već je najavila da želi s javnosti podijeliti svoje recepte za koje se kune da su i zdravi i ukusni. Omiljena hrana ove dame su salate s avokadom, tunjevinom i maslinovim uljem, a priznala je da si tu i tamo dopusti pojesti i pokoje skuhano jaje. 

Što god jela, mora se priznati da ova 40-godišnjakinja izgleda bolje i svježije no ikad.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) +5 Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Celebrity Prepoznajete li slavnog miljenika žena? Jako će vas iznenaditi tko se krije iza irokeze i brade...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene