Povratak u prošlost

Reality sestra koja se najmanje izlaže medijima objavila potpuno golu fotografiju iz razdoblja dok je bila trudna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian pozirala je za časopis DuJour 2014. godine dok je bila trudna s najmlađim sinom Reignom, a fotografiju je objavila na Majčin dan.

Kourtney Kardashian na Majčin dan se prisjetila posljednje trudnoće, a fotografiju na kojoj pozira potpuno gola dok je bila trudna objavio je njezin online časopis Poosh.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Slavna reality sestra pozirala je za časopis DuJour 2014. godine dok je bila trudna s najmlađim sinom Reignom. U svom posljednjem blogu Kourtney je istaknula kako joj je majčinstvo najdraža uloga koju ima u životu te da joj daje svrhu. Otkrila je kako je tijekom sve tri trudnoće ostala aktivna te joj je iznimno bila važna zdrava dijeta koje se držala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re celebrating Mother’s Day by spilling Kourt’s secrets to a healthy and fit pregnancy. Poosh the link in our bio to read up on her motherhood journey. 📷: @kourtneykardash by @brianbowensmith #pooshtheboundaries

A post shared by Poosh (@poosh) on

"Imala sam odličnu učiteljicu joge, Leilu Johnson, koja me naučila kako da kroz zdrave recepte održim balans tijela", napisala je Kardashian.

Na svom privatnom profilu na Instagramu Kourtney je odala počast majci Kris Jenner te je objavila zajedničku fotografiju s početka 80-ih.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Celebrity Luka Modrić romantičnom gestom čestitao supruzi Vanji godišnjicu, ali i pokazao novi imidž

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene