Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Do sada je Kourtney Kardashian odbijala udati se za oca svoje djece, no izgleda kako je pokleknula.


Izgleda kako bi se moglo pripremati dvostruko vjenčanje u obitelji Kardashian!

Vezani članci Amelia Hamlin Pripijeno izdanje nije pokvario ni pogled na njezina stopala, i bez 18 godina starijeg dečka mamac je za paparazze Delilah Belle Hamlin - 3 Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće

Američki magazini raspisali su se o Kourtney Kardashain koja bi napokon mogla stati pred oltar sa svojim dugogodišnjim dečkom Scottom Disickom s kojim je u vezi sedam godina te s kojim ima svoje djece; sina Masona i kćer Penelope.

Kim Kardashian ipak će se udati u Parizu

Prema pisanju Life&Style magazina slavni reality par mogao bi izreći svoje zavjete na luksuznom imanju u Meksiku koje je u vlasništvu njihovog obiteljskog prijatelja Joe Francisa.

Kourtney se odlučila za taj korak nakon što se njezin dugogodišnji partner naglo suočio sa smrću oba svoja roditelja, zapravo mu želi pokazati da je bitan i da će uvijek imati obitelj i njihovu djecu. 'Kourtney je shvatila da su ona i djeca sve što mu je ostalo, to joj je otvorilo oči i napokon je pristala udati se', otkrio je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook