Najstarija među njima

Slavna sestra pohađala je katoličku školu, a u obitelji poznatoj po plastičnim operacijama ona je omiljena

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +0 Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kourtney Kardashian nije išla na estetske korekcije, najmanje se izlaže medijima, a najstarija od sestara izgleda kao da je i najviše s obje noge na zemlji.

Najstarija sestra iz klana Kardashian ona je o kojoj se najmanje piše i koja svim silama pokušava ostati izvan svjetala reflektora.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Kourtney Kardashian slavi 41. rođendan, a prisjetili smo se nekih detalja iz njezina života koji su, iznenađujuće, manje poznati.

Ako ćemo vjerovati brojnim komentarima fanova, upravo je Kourtney omiljena među publikom, a tome je presudilo nekoliko detalja. Najstarija sestra Kardashian nije toliko odlazila pod nož te je zadržala prirodan izgled koliko su joj to prilike dopuštale. Za razliku od ostalih sestara, nije pretjerala ni s operacijama stražnjice.

Rođena u Los Angelesu, Kourtney je ondje pohađala i katoličku školu u kojoj su bile samo djevojke. Nakon završetka škole preselila se u Dallas, gdje je dvije godine studirala na Sveučilištu Southern Methodist. Potom je otišla u Tuscon u Arizonu, gdje je dobila diplomu.

Reality zvijezda publici je poznata još iz 2005. godine i serije "Filthy Rich: Cattle Drive". Skupa s majkom i sestrama otvorila je nekoliko butika diljem SAD-a. Kao glumica pokazala se i u sapunici "One Life to Live" iz 2011. godine.

Scotta Disicka upoznala je 2006. godine u Meksiku na tulumu zajedničkog prijatelja, a odonda su bili par, sve do rastave prije nekoliko godina. S njim je dobila troje djece, a prekid joj nije pao najbolje.

Kourtney je trenutačno u kućnoj karanteni sa svojom djecom.

Kardashianka čije se bogatstvo procjenjuje na 35 milijuna dolara istaknula je da ne planira ovih dana izlaziti iz svoje vile u Kaliforniji. Osigurala si je i nabavu te joj čitava vojska osoblja pomaže u kućanskim poslovima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene