novopečeni mladenci

Njih dvoje nikako ne mogu obuzdati strasti u javnosti, a za znatiželjne poglede ne mare ni najmanje

Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 1 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 4 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 3 +0 Kourtney Kardashian Galerija

Kourtney Kardashian i Travis Barker snimljeni su na odmoru u Italiji dok su izmjenjivali strasti pored bazena.

Novopečeni mladenci Kourtney Kardashian i Travis Barker trenutno uživaju u Italiji gdje su se uputili nedugo nakon iznandnog vjenčanja.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

Par je unajmio smještaj pored jezera Como, a tama su ih paparazzi ulovili dok su izmjenjivali strasti.

Kourtney i Travis, koji su s vremenom stekli i nadimak "Kravis", prepustili su se jedno drugom ne ležaljki pored bazena i nisu opće marili za ljude oko sebe, a to nije prvi put da su snimljeni u ovakvoj situaciji.

Malo prije vjenčanja također su priredili show slučajnim prolaznicima na plaži u Kaliforniji, a od početka veze još su nekoliko put uhvaćeni u trenucima strasti.

Inače, par se vjenčao nakon dodjele nagrada Grammy u kapelici u Los Angelesu, a oboje su priznali da su bili u pripitom stanju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Najstarija sestra iz poznate reality obitelji i bubnjar grupe Blink-182 vezu su započeli su 2020. godine, neposredno nakon Valentinova, a prije toga su godinama bili bliski prijatelji i susjedi.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne - 3 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 4 +16 Cara Delevingne - 5 Celebrity U toplesu prošetala crvenim tepihom: Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i pokazala sve!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace Donatella Versace Donatella i Gianni Versace Donatella Versace +7 Donatella Versace (Foto: Instagram) Nekad i sad Pogledajte kako je Donatella Versace izgledala prije plastičnih operacija, na starim fotografijama jedva ćete je prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene