Paul George i Daniela Rajić imaju kćeri Oliviju i Natashu, a njihova veza je započela kada su se upoznali u klubu u Miamiju gdje je ona radila kao go-go plesačica.

Galerija


Američki košarkaš Paul George (30) zaprosio je dugogodišnju djevojku, srpsku plesačicu Danielu Rajić (29). 

Vezani članci Novak Đoković Lijepe žene okružile Novaka Đokovića, no pažnju njegovih sunarodnjaka jedna je dama posebno ukrala

Paul se pohvalio na društvenim mrežama da je Daniela pristala, a budući da mu sezona s momčadi Los Angeles Clippers nije najbolje završila mnogi su se zafrkavali da da je to jedini prsten koji će ove godine držati. 

"Čak i njegova cura ima više prstenja od njega", jedna je od šali koja kruži. Iako sada uživaju u zajedničkom životu i imaju dvoje djece, par je prije nekoliko godina šokirao svojim odnosom. 

Naime, košarkaš je upoznao Danielu kada je radila kao go-go plesačica u Miamiju, a nakon što su se jedne noći upoznali i odmah shvatili da između njih postoji nevjerojatna kemija - započeli su vezu.

Viđali su se nekoliko mjeseci, a potom prekinuli, no Daniela je ubrzo nakon prekida shvatila da je trudna. Košarkaš je na tu vijest reagirao odbijajući i samu pomisao da bi trebao postati otac te je čak crnokosoj ljepotici ponudio milijun dolara da pobaci.

Kako nije želio priznati da je otac malene djevojčice Olivije koju je Daniela rodila, na kraju se u cijelu priču umiješao sud. Testom očinstva je utvrđeno kako Paul doista je otac Danieline kćeri, a onda se dogodio potpuni preokret.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY LOVE ❤️

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

Nakon što je isprva odbijao priznati vlastitu kćer, Paul je odjednom tužio Danielu i tražio puno skrbništvo nad djevojčicom. Zatim je uslijedilo dugo povlačenje po sudovima, a sve kako bi se na kraju dogovorili da će podijeliti skrbništvo i zajedno sudjelovati u odgoju malene Olivije.

Kada je završila cijela ta obiteljska saga, došlo je do još jednog zaokreta koji je mnoge jako iznenadio. Paul i Daniela ponovno su završili zajedno te dobili i drugo dijete, kćerkicu Natashu.

Daniela se bacila u kreatorske vode te je 2019. na Instagramu predstavila liniju oskudnih kupaćih kostima. Mediji je nazivaju srpskom Kim Kardashian. 

Prošetala u tangicama i otkrila zanimljive tetovaže: Ljepotica pobjegla u toplije krajeve i uživa