Ne zaboravlja otkud je

Jedna od najljepših hrvatskih manekenki "nestala" je na vrhuncu karijere, no iz SAD-a poručuje Vatrenima: "Vi ste naš ponos!"

Korina Longin (Foto: Instagram) Korina Longin (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Korina Longin (Foto: Instagram) Korina Longin (Foto: Instagram) Korina Longin (Foto: Instagram) Korina Longin (Foto: Instagram) Korina Longin (Foto: Instagram) +0 Korina Longin (Foto: Instagram) Galerija

Prelijepa Zadranka Korina Longin danas ima 35 godina, sretno je udana žena te ima dvoje djece.

Prelijepa Zadranka danas ima 35 godina, sretno je udana žena te ima dvoje djece.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon 6 godina braka Proslavljena Zadranka čeka bebu!

Radi se o jednoj od naših nauspješnijih manekenki Korini Longin koja se manekenstvom počela baviti sa svega 13 godina. Tijekom svoje karijere snimila je brojne prestižne naslovnice i editorijale, a pojavila se i u spotu za pjesmu "Gone" nekad popularne grupe 'N Sync.

 

A post shared by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on

Korinu su često opravdano nazivali i jednom od najzgodnijih Hrvatica, no piste i naslovnice zamijenila je mirnim i skladnim obiteljskim životom u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

A post shared by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on

Još davne 2007. godine lijepa manekenka udala se za popularnog repera Fredra Starra koji je od nje stariji 12 godina, a par ima i dva sina - Princetona i Brightona.

Korina Longin (Foto: Instagram) Korina Longin (Foto: Instagram) Foto: Instagram

A upravo su njih dvojica bili veliki navijači Vatrenih na netom završenom Svjetskom nogometnom prvenstvu, a fotografiju dječaka u majicama s hrvatskim grbom i natpisom "Croatia" objavila je ponosna mama na Instagramu. "Volimo te, Hrvatska!!! Srebro ili zlato, učinili ste nas ponosnima. Najbolji igrač prvenstva, Luka Modrić. Tim Vatreni. Dali ste sve od sebe i ispisali povijest. Vi ste naši prvaci i ponos", napisala je manekenka ispod preslatke fotografije.

 

A post shared by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on

A da joj život daleko od modnog blještavila i glamura itekako godi, dokazuje i činjenica kako Zadranka i u četvrtom desetljeću izgleda jednako zanosno kao na početku karijere kada je snimala najprestižnije modne naslovnice.

Korina Longin (Foto: Instagram) Korina Longin (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Iako se obitelji posvetila na vrhuncu karijere, veliki osmijeh koji ne skida s lica te dvoje neodoljivih anđela najbolji su dokaz kako manekenka baš nikada nije požalila takvu odluku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene