Korina Longin Starr sa svojim je prijateljima putem Facebooka podijelila sretnu vijest.


Bivša manekenka Korina Longin Starr trenutno uživa u obiteljskom životu u Los Angelesu, a sa svojim je prijateljima putem Facebooka podijelila sretnu vijest.

 

Feeling so incredibly blessed to spend another Birthday with my two greatest loves by my side and another little...

Posted by Korina Longin Starr on Tuesday, December 29, 2015
Vezani članci Austrijska policija Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu Jole i supruga Ana (Foto: Instagram) Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin

 

'Ovaj rođendan se osjećam više nego blagoslovljeno što ga provodim sa dvije najveće ljubavi svog života. I još jednim malim anđelom koji je na putu! Fredro i ja ne možemo biti sretniji i ispunjeniji ovim prekrasnim blagoslovom i neizmjerno presretni što ćemo dati našem malom princu najljepši poklon ikad, bracu ili seku. Moj najbolji i najsretniji rođendan ikad', napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojim suprugom te njihovim sinom.

Balkanske ljepotice koje su zaludile svijet

Korina je svojedobno žarila i palila modnim pistama. Bila je jedna od naših najpoznatijih manekenka koja je prije nešto više od pet godina na vrhuncu karijere u New Yorku, napustila modne piste i odlučila se posvetiti svom 15 godina starijem suprugu, američkom rapperu Fredru Starru za kojeg se udala 2007. godine. Korina je zamrznula manekensku karijeru te se posvetila sebi, ljubavi i obitelji, a prošle je godine rodila svoje prvo dijete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook